nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Llum verda a la proposició sobre la protecció de la mar Mediterrània

Europa Press

El Consell de Govern ha acordat manifestar el seu criteri favorable respecte a la presa en consideració i la tramitació de la Proposició de Llei sobre la protecció de la mar Mediterrània sota la jurisdicció espanyola dels danys que puguin produir l'exploració, la investigació i l'explotació d'hidrocarburs i altres substàncies minerals.

Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha recordat que es tracta d'un «acord unànime de tots els grups polítics del Parlament perquè les aigües de la Mediterrània quedin lliures de prospeccions petrolíferes».

Per això, ha confiat que s'alleugereixin els terminis per a la seva aprovació gràcies a la unanimitat parlamentària, motiu pel qual ha indicat que podrà tenir tramitació directa i aprovació per lectura única.

«Esperam que quan arribi al Congrés sigui valorada de la mateixa manera i unanimitat», ha desitjat Costa.

La Mesa del Parlament, en la sessió del 22 de febrer de 2017, va admetre a tràmit aquesta iniciativa legislativa presentada per tots els grups parlamentaris presents a l'hemicicle.

El Consell de Govern ha pres aquest acord després que tant la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca com la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques hagin manifestat el respectiu judici favorable a la iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.