muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:
10°

El PSIB celebra que el Consell de Mallorca crearà 350 noves places per a majors dependents

El Grup Socialista del Consell de Mallorca vol destacar els projectes de creació de 350 places de residències per a persones majors dependents previstes per a l'actual legislatura, una xifra molt superior «a les 0 places residencials creades pel PP de Maria Salom la passada legislatura».

Així ho ha anunciat el portaveu socialista, Miquel Àngel Coll, qui ha apuntat que aquestes dues xifres són fruit de dos models de gestió absolutament diferents. «Nosaltres apostam per un sistema públic de qualitat, amb un augment progressiu de places residencials que ajudaran a minvar les llistes d'espera». Unes actuacions que, segons el socialista «no agraden al PP, ja que cada vegada que en senten xerrar arrufen el nas».

Part d'aquestes places s'estan començant a fer realitat amb la reforma de l'edifici C de la Llar d'Ancians, que comença ara i que suposarà la creació de 60 noves places per a persones dependents, a les quals s'afegiran 60 places més amb la reforma de part de La Bonanova.

Una aposta pel benestar social de la gent gran que també, segons els socialistes, s'ha traduït en recursos econòmics, ja que la institució insular tornarà a comptar amb el pressupost més social de la història, amb un augment de 18,3 milions d'euros per a polítiques socials.

Servei públic

D'aquesta manera, Coll ha recordat la manera de gestionar del PP lamentant que «mentre ells varen desmantellar el Consell de Mallorca, els socialistes reforçam el sistema públic d'atenció a la gent gran». Per això, el socialista ha convidat al PP «a deixar de posar pals a les rodes i a valorar que la inversió en infraestructures pròpies afavoreix un servei de qualitat als usuaris més vulnerables», a la qual cosa ha afegit que «no entenem com la dreta pot posar pegues a la creació de totes aquestes noves places públiques, de tots i totes».

En qualsevol cas, el PSIB-PSOE seguirà reforçant l'atenció pública a la gent gran des del compromís de «garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés a recursos i serveis per poder desenvolupar el projecte de vida de les persones». Finalment, Coll ha avançat que «la nostra aspiració es posar el sistema d'atenció social al mateix nivell que el sanitari o l'educatiu».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 6 anys

Els ecologistes han guanyat les eleccións a Àustria
Quan un país és honest i elsnpítics no se fan trampes, surten uns resultats coherents.
Enhorabona als austríacs.

Valoració:5menosmas
Per Ramon Fontiroig, fa mes de 6 anys

No llegiu ni comenteu els escrits dels trolls feixistes. No valen la pena i són temps perdut.
Millor deixar-los en l´oblit, són forasters automarginats.

Valoració:6menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

EL CATALAN RETROCEDE EN LA CALLE, UN 75% LO ENTIENDE PERO MENOS DEL 45% LO HABLA.

Valoració:-2menosmas
Per Prou!, fa mes de 6 anys

Ara he vist que en.Pancateto-Mallorquin-Tià dels, també son una personalitat del "loco"que està obsessionat amb el dBalears.
Però si només en hi ha un de fatxa fitx i algún puntual, com així no se li bloqueja la seva entrada?
No és gens fàcil de comprendre que un digital, que té com a la seva finalitat difondre l'us del Català, hagin de tenir tot lo dia per aquí a un sujecte, que fa en Castellà la majoria dels seus escrits, que detecta contínuament aquest diari, que ens insulta a noltros i als redactors, que menteix per desprestigiar la nostra llengua i per embrutar la nostra Història, que se fica amb tots noltros i, que logra que aquest diari paresqui un desgavell, però que ningú tengui la voluntat de barrar-li el pas
Per molt renouer que sigui, per molt de "bo" que tengui amb algún política d'extrema dreta, no té cap dret per fer el que fa i per moltes denúncies que posás si no l'admetessin, no podria fer res.

Valoració:6menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 6 anys

Molt bé, però qualcú ha pensat quanta gent gran se quedarà encara sense lloc?

Valoració:8menosmas
Per Pancateto, fa mes de 6 anys

No hay nada más de derechas, fascista e insolidario que el nazionalismo. Sin duda es la hez de las ideologías. Aún recuerdo los escritos del que fuera presidente de ERC. No los reproduzco porque son de tal bajeza que los censores de este diario lis iminan de inmediato, pero lis interesados pueden buscarlos para que vean hasta que punto el nazionalismo es despreciable. Por eso me duelo ver a los socialistas riendole las gracias a gente con esa bajeza moral.

Valoració:-5menosmas
Per BAH!, fa mes de 6 anys

Poden gronyir tot el que vulguin, els fatxaines! Però el Govern quan és en mans de la dreta, no se preocupa tant pels més febles. La llàstima, és que aquests que no se preocupen ni molt ni pic dels més vellets, quan sigui eèpoca d''eccións, s'en aniran a aquestes mateixes residències que no han fet ells, per embaucar als vellets, pobrets, que han perdut les seves facultats i fer-los votar al seu partit.

Valoració:5menosmas
Per Pancateto, fa mes de 6 anys

La existencia de TV3 es un insulto para los catalanes de bien. Populismo xenófobo a raudales y sueldos Millonarios pars sus pseudoperiodistas para que puedan soportar la emisión de sus excrementos.

Valoració:0menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

TV-3 ENTRA EN CRISIS EN AÑO CLAVE DEL PROCESO SOBERANISTA.

Valoració:0menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

URKULLU: "EN UN MUNDO GLOBALIZADO, LA INDEPENDENCIA ES IMPOSIBLE"

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente