algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

Balears demanarà dimarts a Madrid que inclogui 400 milions d'inversions estatutàries en els pressuposts

Catalina Cladera, consellera d'Hisenda i Administracions Públiques. | Arxiu

La consellera balear d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, es reunirà dimarts que ve amb la Secretària General de Coordinació Autonòmica i Local del Ministeri d'Hisenda, Rosa Navarro, per demanar al Govern espanyol que inclogui 400 milions d'inversions estatutàries als Pressupostos Generals de l'Estat per 2017.

Segons ha informat Cladera, la delegació balear que encapçala la pròpia consellera posarà «especial èmfasi» en tot el relacionat amb el proveïment d'aigua (desaladores, canalitzacions, sanejament...) ja que «és on tenim més mancances».

La reunió del dimarts es produeix a petició de Balears, que projecta un pla d'infraestructures que «deriva d'aquests quatre anys en els quals no s'ha fet absolutament gens en infraestructures ni manteniment», en paraules de la consellera, que aspira a «recuperar inversions que no s'han executat».

En aquest sentit, Cladera ha insistit que la inversió mitjana de l'Estat a Balears «és la més baixa de l'Estat» pel que volen que «sigui el que sigui l'escenari a Madrid, es tingui present a Balears en l'elaboració dels pressupostos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per PlusUltra, fa mes de 7 anys

Habrá ido hoy de la manita del gordo de ERC?

Valoració:0menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català; facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:2menosmas
Per boss-ot, fa mes de 7 anys

Me encanta ver televisión en español por IB3.

Además, los intolerantes, los fanáticos, los adoctrinados, cada vez que ello ocurre, escupen fuego por los ojos y boca como demonios. Y, por si fuera poco, tienen, presuntamente, el culo como los orangutanes: pelados de tanto sillón y control.

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Una altra discriminació del nostre poble: IB3 emet la pel·lícula d'avui en foraster (16h, 1r d'agost de 2016).

Valoració:7menosmas
Per ja, fa mes de 7 anys

Per demanar almoïna No cal una CCAA. Que no ens fotin el que recaptem però em temo que aquests tampoc faran res per aturar l'expoli fiscal i el desastre medioambiental que més que s'intueix i que patirem tots plegats.

Valoració:7menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

N'hi ha que volen fer recordar que fa 800 anys el rei Jsume I (rei d'Aragó) va arrebatar Mallorca dels musulmans però no diu res de fa 300 anys les tropes borbòniques de Felip V (rei de Cadtella) ens van arrebatar tots els drets, ens van annexionar al seu regne i encara perdura.

Que el Govern d'Escanya hagi deixat diners del FLA a Catalunya vol dir que eren diners deguts al Principat i que l'Estat els té retinguts i els paga quan vol. Són diners de Catalunya I a sobre pagarà interessos pels seus propis diners. Després diuen que Catalunya mos roba? tenen un morro que s'el trepitgen i no són més curts perque no s'entrenen. A pastar fang que és pel que serveixen.

Valoració:8menosmas
Per Macià, fa mes de 7 anys

uep!, ja ha sortit un altre musulmà xiita.
CATALUÑA MOS ROBA.
Pereix que et sap greu que els catalans, si he dit catalans encara que vos sàpiga greu, va sortir de Tarragona una armada financiada per nobles i clergues de lo que avui és Catalunya per cristianitzar Mallorca, idò varen ser precisament ells qui ens varen incorporar a Europa i a la civilització occidental.
I que estigui en contra d´aquest fet deu ser qualcú que no menja sobrassada, ni botifarrons, ni ha testat mai sopes de matances, ni beu vi, ni va a sa platja per no veura famelles en top les.
A que si CATALUÑA MOS ROBA?

Valoració:9menosmas
Per Al que signa com a "Catalunya mos roba", fa mes de 7 anys

No, no la dius a la veritat. No hi ha cap comentari nostro que sigui barroer amb voltros ni que vos demostri odi, malgrat seria el més normal que féssim com a resposta a tota la persecució, assetjament i fins i tot amenaces que rebem cada dia al nostre diari, per part dels pancastellanistes d´ultra-dreta.
Escampa, que no ets ben rebut per aquí! Ni tu ni els teus amics (o diferents personalitats)

Valoració:7menosmas
Per cataluña mos roba, fa mes de 7 anys

Tros d'ase. Desmostrem que no dic va veritat.

Valoració:-7menosmas
Per Al que signa com a "Catalunya mos roba", fa mes de 7 anys

Tros de banc, un il.luminat és un profeta! No és cap cosa dolenta que dins el teu pobre cervell retorçat puguis atribuir al nostre gran Rei Jaume I ni tampoc s´ajusta al perfil del nostre Rei.
Els sapastres de les cadenes ultres, han utilitzat aquesta paraula malament, i tota la guarda de fatxes axotats la repeteixen pensant que han adquirit cultura.
Beeeeee, beeeee, beeeee!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente