cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Ensenyat: «En el Consell governa un 'pacte a la mallorquina' amb tres partits que formen un equip plural i cohesionat»

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assenyalat que, igual que aquests dies s'està parlant d'un 'pacte a la valenciana', en la Institució insular governa un 'pacte a la mallorquina', amb tres partits diferents que formen un equip "plural i cohesionat".

Així ho ha afirmat el president del Consell en roda de premsa, en la qual ha estat al costat del vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, i al vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, que han fet balanç del primer any al capdavant del govern de la Institució insular.

«Som un equip. Això no vol dir que no hi hagi diferències entre nosaltres, però les coses se solucionen parlant», ha indicat Ensenyat en referència al govern format a tres entre Més, PSIB i Podem a Mallorca.

«Hem demostrat que el pacte funciona, que és un pacte plural de forces d'esquerres que creu en les persones i que fomenta el creixement econòmic», ha defensat en al·lusió al funcionament de la Institució. «Volem ser una administració forta i que som capaces d'incidir en la qualitat de vida de les persones», ha recalcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per C, fa mes de 7 anys

No sé per quin motiu el diari no esborra tots aquests comentaris dels feixistes, tots destinats a insultar-nos i gairebé tots en Castellà. Quin interes poden tenir, tret de treure l´interes de la gent normal?

Valoració:1menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 7 anys

Quina mania amb el PI. Un partit sortit de PPeros emprenyats i d'UM no és que mereixi un mínim de confiança.

Valoració:1menosmas
Per Honori, fa mes de 7 anys

Si el "pacte a la mallorquina" és el pacte Més-psoe-podemos, un pacte Més-Pi ja no seria pacte a la mallorquina?

Valoració:4menosmas
Per Quinoi, fa mes de 7 anys

Son menyspreables. Me referesc a aquests feixistes que venen aquí a molestar.

Valoració:12menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

...Total... para las cuatro muerdas que tiene que gestionar el consell. Se llevan bien porque la unica mision es repartir sillas para chupar de la teta publica.

Valoració:2menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:12menosmas
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

Los valencianos prefieren ser gobernados por corruptos del PP antes que por un tripartito demagogo de oportunistas sin principios. No me gustaría estar en su pellejo. Supongo que ellos dirán lo mismo de nuestra Isla...je.je

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente