algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

EU assegura que Podem manté «pràctiques poc ètiques»

Jarabo, líder de Podem, durant una intervenció en el Parlament. | Arxiu

Esquerra Unida (EU) ha denunciat aquesta setmana que Podem manté «pràctiques poc ètiques que contradiuen els seus principis». La formació ha criticat que el partit que lidera Alberto Jarabo critica els altres per coses que ells mateixos fan, «una actitud que no representa una nova política, sinó una hipocresia molt antiga».

EU, en aquest sentit, han censurat que Podem hagi organitzat un «procés inquisitorial» contra el nomenament del gerent de l'empresa pública Sitibsa, «difamant-ho i acusant-li de pràctiques corruptes que mai s'han demostrat».

Així, la formació d’esquerres considera que Podem «fa una curiosa interpretació del nepotisme» i no només demana que no es faci cap tracte de favor a parents, sinó que planteja impedir que qualsevol persona que tingui algun parent pugui accedir a un càrrec públic, «la qual cosa és un excés que no té cap justificació lògica i que es fa només per oportunisme», han considerat.

Consell de Mallorca
Amb tot, critiquen que Podem «no s'estigui aplicant la mateixa medicina que recepta a la resta», ja que, tal com han apuntat des d'EU, en el Consell de Mallorca «han contractat assessors que no tenen cap funció pública sinó que són alliberats de partit», exigeixen el nomenament d'un membre de la Sindicatura de Comptes «proper a la seva ideologia», i que resulta que és el cunyat d'un dirigent del partit i ara es dóna a conèixer que una de les «assessores» del Consell és l'esposa d'un altre dirigent de Podem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

"Educación vuelve a llenar la Conselleria con docenas de profesores ´liberados´
Personal administrativo y asesores docentes colocados a dedo comparten dependencias donde se generan tensiones por los agravios de sueldo y vacaciones - El STEI exige el fin de la inercia con cada cambio de Govern y dotar la plantilla de servicios generales."

DdM

Valoració:0menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

Poc duraran si van aixi...

Valoració:2menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Segons els darrers sondeigs, les properes eleccións generals les guanyaràn el PP i Ciudadanos. Jo penso que el millor és votar partits nacionalistes, que almenys ens defensin, perquè la Esquerra a nivell estatal s´està tirant terra damunt ella mateixa i serà tudar el vot.

Valoració:2menosmas
Per Podriamos, fa mes de 8 anys

Em sap greu perquè fa uns mesos vaig creure amb el projecte de Podemos, però estic d'acord amb això que diuen.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente