muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

Pilar Costa: «El PP va intentar dividir la societat amb la Llei de Símbols i ara han acabat dividits ells per la mateixa llei»

El Grup Parlamentari Socialista acusa al PP de «covardia política» per no voler donar la cara i manifestar-se de forma unànime en la derogació de la Llei de Símbols

Pilar Costa, en una imatge d'arxiu. | Arxiu UH

El Grup Parlamentari Socialista «celebra que avui es derogui una de les lleis més polèmiques de la passada legislatura» a través d'un projecte de llei que el Govern durà a votació al Parlament aquesta horabaixa.

Qui ja ha anunciat que no participarà en aquesta votació serà el PP, a qui la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha acusat de «covardia política» perquè «davant els seus problemes interns i divisió d'opinions internes fan una deixadesa de les seves funcions polítiques i decideixen no participar de la votació de la derogació de la Llei de Símbols».

Per evitar pronunciar-se en la votació, el PP ha anunciat que presentarà una esmena "in voce" per consensuar una nova Llei de Símbols. Sobre aquest fet, Costa ha manifestat que «si volien consens, el que haurien d'haver fet és comunicar aquesta esmena a la resta de grups polítics de la cambra», i ha conclòs que «el PP va intentar dividir la societat amb mesures com la Llei de Símbols i qui ha acabat dividit per aquesta mateixa llei són ells».

Una decisió, assegura la socialista, que «sorprèn tenint en compte que el PP no ha presentat ni una sola esmena a la derogació d'aquesta llei i ara no volen ni participar de la votació».

Davant aquesta situació, la socialista ha fet una crida «a la responsabilitat i al seny del PP perquè val més rectificar a temps que insistir en una posició que ja els va dur a la desfeta política i electoral». Així i tot, Costa considera que aquesta postura dels populars «va més enllà d'una llei» perquè «discuteixen quin rumb volen prendre després dels resultats electorals i del Govern Bauzá».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Por favor @Goriet ... pierde un minuto conmigo y enséñame.
A mi a y a todos los que comentamos en DB

Valoració:-1menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Veig que no entens gaire la situació, però ja t'ho vaig dir en una altra ocasió, no perdré ni un minut intentant ensenyar a qui no vol aprendre.

Valoració:5menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Asi empieza mi respuesta anterior:

"No @Goriet. La ley no mejora la educación porque ..."

A ver si te enteras. Mi respuesta es no . Pienso que no mejora la calidad de la educación. Todo lo que dices después de pepero y anticuelgalazos ni lo entiendo.

¿Tu puedes responder si derogar la ley mejora la educación?

Valoració:-1menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

La pregunta era si o no. La teva opinió sobre la llibertat d'expressió no interessa a ningú. No t'importarà que te tracti de "anticuelgalazos", supòs.
"Hubo que hacer una ley para que descolgaran las banderas", això te retrata, emigrant pepero.

Valoració:9menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

No @Goriet. La ley no mejora la educación porque no fue hecha pensando en la educación. Esta ley, fue la respuesta a la campaña del catalanismo de colgar lazos aurirojos en los institutos.
Las autoridades del momento, pidieron por activa y pasiva que los retiraran de los edificios públicos pero ningún "cuelgalazos" movió un dedo.
Eso si; en cuanto alguien descolgó alguna bandera de estas, comenzó el victimismo de siempre; que la libertad de expresión, que el ataque al catalán, etc.etc. Hubo que hacer una ley para que se descolgaran las banderas.
Ese era el motivo de esta ley. Tratar de no politizar de esta manera tan burda la enseñanza.
Igual ahora, gracias al PSOE ya pueden ir a colgar las banderas que quieran a los institutos, en nombre de "la libertad de expresión"
Saludos

Valoració:-2menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Intenta, si pots, fer la pregunta inversa: Millorava aquesta llei la qualitat de l 'ensenyament, o era no més per tocar els dallons a un col.lectiu incòmode?
Pensa bé la resposta.

Valoració:16menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Esto es el socialismo en Baleares. Gobernando con un 20% de los votantes y pactando con quien sea, para llegar al poder. Y luego hay que pagar las deudas a los que piensan que llenar de banderitas las escuelas es libertad de expresión,
¿Alguien cree que va a mejorar la educación por derogarse esta ley?
Francina va por el mismo camino que Montilla en Catalunya

Valoració:-2menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Qui pets envia, merda espera!

Valoració:17menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

Un altre intent d'aplicació de la llei de l'embut: per a mi la part ampla i per a tu l'estreta.

Valoració:12menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

El PP, que aprovà la llei de simbols sense concens i "per collons"....ara demana concens???

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente