nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

La campanya electoral de la CUP acaba a Mallorca

Aquest dissabte horabaixa s’ha realitzat un acte de la Candidatura d’Unitat Popular-Crida Constituent (CUP) a Palma. L’acte ha estat organitzat per la CUP Palma i Endavant OSAN i ha comptat amb la presència d’Anna Gabriel, candidata d’aquesta formació a les eleccions de diumenge al Principat; Quim Arrufat, fins ara diputat al Parlament de Catalunya i ha estat presentat per Pepe García d'Alternativa per Pollença.

A l’acte, realitzat a Can Alcover, hi han assistit unes 150 persones i tant Gabriel com Arrufat han explicat la importància de les eleccions que aquest cap de setmana es duran a terme al Principat. ‘’Governem-nos’ és el lema de la campanya per les eleccions de la CUP, la formació independentista aposta «per la ruptura amb l’actual Estat espanyol i iniciar un procés per establir una nova república catalana on els drets socials i la igualtat siguin el fonament d’aquest nou país». L’acte ha finalitzat amb l’actuació del grup Eleph&Castle.

Al mateix temps que es realitzava aquest acte a Mallorca, la CUP també ha realitzat tactes semblants al País Valencià, a la Franja de Ponent i a la Catalunya Nord.

Seguiment de les eleccions des de Palma

Per aquest diumenge la CUP Palma ha convocat un acte públic per fer seguiment de les eleccions al Principat, serà a partir de les 20 hores al Bar Siset de Palma (Carrer Concepció, 5).

CUP Palma

Fa prop de mig any que un grup de persones provinents de diversos moviments socials del municipi van crear la CUP Palma. Aquesta nova formació treballa «des del carrer per defensar els interessos de les classes populars alhora que és crític i està a l’expectativa amb les polítiques que es duen a terme a l’Ajuntament de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ben fet, fa mes de 8 anys

GOL DE CATALUNYA,
CATALUNYA COMENÇA A RODAR.
FELICITATS.

Valoració:6menosmas
Per IBEX, fa mes de 8 anys

I aquesta pujada de Ciutadàns, no és una cosa rara?

Valoració:5menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 8 anys

No sé fins a quin punt sa constitució de sa CUP a Mallorca i a València influïran a Eivissa i a Alacant respectivament, ses parts més dèbils des Països Catalans del sud

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Si volen riure, posin la 13 TV.

Valoració:6menosmas
Per Ny, fa mes de 8 anys

Qualsevol fòrmula serà més bona que quedar-se a Espanya i haver de mantenir a tots els canyís, només amb els nostros guanys.

Valoració:6menosmas
Per Sr. Jo, fa mes de 8 anys

No t'equivoquis "I doncs", no fa falta integrar-se en cap entitat política per formar part dels Països Catalans.

Els Països Catalans són una realitat lingüística i cultural, independentment de la seva articulació politica.

Jo sóc dels que pensen que la unitat política sols comportaria tensions socials entre els territoris. Jo estic per una confederació balear independent, amb unes relacions tan cordials com siguin possibles amb la resta dels PPCC

Valoració:4menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

No, Pere. Si les Illes Balears s´independitzàssin d´Espanya i vulguéssim formar part dels Països Catalàs, ho fariem des-d´un estat propi, confederat a l´estat català, però independent per si mateix. El model centralista ens ha fet massa mal per voler repetir-lo i els catalàns, tampoc voldrien imitar els madrilenys, tan farts com n´estàn.

Valoració:7menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

A Mallorca hi ha dos tipus de provincians: els que miren cap a Madrid i els que ho fan cap a Barcelona. Els Països Catalans es es construeixen des de la realitat de cada territori.

Valoració:5menosmas
Per Catalunya és molt gran, fa mes de 8 anys

FEU UN NOU PAÍS LLIBERTAT, LLIBERTAT, DIGNITAT.

Valoració:15menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

@Paula

Sí.
Los habrán descubierto un huevo de gente. Concretamente los 100 que ya sabían a lo que iban.

Léete esto, si sabes leer castellano, claro.

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2015/09/27/mayoria-ciudadanos-islas-siente-espanol/1058228.html

Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente