cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Guanyem considera electoralista l’aprovació del règim especial

9885
Guanyem considera que l'aprovació del règim especial és una mesura electoralista. | Guanyem/Arxiu

Guanyem considera que el règim especial per a les Balears, aprovat pel darrer Consell de Ministres, és una mesura electoralista. La formació ha assegurat que és imprescindible el consens social i polític per abordar una reforma d’aquestes característiques que pot afectar el futur del desenvolupament econòmic de les Illes. 

Manel Carmona, líder de la formació, ha assegurat que el «cost d'oportunitats d'aquestes rebaixes en forma de pèrdua de recursos resultarà elevat per a la inversió pública directa i per al conjunt dels serveis públics a les Illes, a més d'implicar un impacte negatiu sobre el creixement i l'ocupació».

Des del Congrés dels Diputats Joan Josep Nuet, diputat per Esquerra Plural, també ha reiterat que la proposta té un «caràcter electoralista evident». «Si el Govern del PP promou ara un text d'aquestes característiques té molt a veure amb les pèssimes expectatives electorals que el seu partit té en el conjunt de les Balears», ha afirmat.  

«Les reserves d'inversions poden ser opaques i fer-se sense control, sense donar comptes públics de la seva utilització, per la qual cosa la seva ostensibilitat i impacte positiu sobre l'activitat econòmica és qüestionable», ha afegit el diputat.

Policies locals

D’altra banda, Guanyem s’ha compromès a modificar la Llei de coordinació d’interins dels policies locals de les Balears. Carmona ha afirmat que si no es modifica la Llei, les condicions dels treballadors i les treballadores de les plantilles continuaran deteriorant-se.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.