nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

COAPA demana a Educació què ha fet amb els doblers per a federacions d'AMPAs del Ministeri

8960

La Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA) reclama a la Conselleria d'Educació que expliqui a què ha destinat els doblers que el Ministeri d'Educació ha distribuït entre les Comunitats per el sosteniment de les federacions i confederacions de mares i pares d'alumnes.

Fonts de COAPA expliquen que s'han assabentat per la Confederació Estatal d'Associacions de Pares d'Alumnes (CEAPA) que el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports de José Ignacio Wert ha seguit distribuint quantitats de doblers procedents dels Fons de Cooperació Territorial, amb la finalitat de col·laborar en el sosteniment econòmic de les federacions i confederacions del moviment associatiu de mares i pares.

Així, a COAPA asseguren que des de la darrera convocatòria d'ajudes a les Federacions de Pares i Mares d'Alumnes que es va publicar el mes de novembre de 2010, Educació no ha tornat a fer cap convocatòria d'ajudes a les AMPA ni a les Federacions. Per això, ara volen saber quines quantitats ha rebut el departament de Núria Riera en els darrers 5 anys i a què les han destinat.

"Seria molt greu que aquests doblers finalistes destinats a les Federacions que donen suport a les AMPA amb assessorament, representació i formació s'haguessin deixat perdre per part d'aquesta Conselleria. O molt més greu encara, que s'haguessin destinat a altres coses que no correspondrien", apunten els representants de les famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.