cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Els consellers de MÉS donaran a la Casa Llarga la paga extra recuperada de 2012

El conseller de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència de l’administració insular, Miquel Ensenyat, ha anunciat avui que els consellers del seu grup donaran la paga extraordinària recuperada de desembre de 2012 a l’equip de l'entitat social de la Casa Llarga.

El també batle d'Esporles ha convidat la resta de consellers i alts càrrecs de PSOE i PP a seguir-los en el gest i donar la seva paga recuperada a la mateixa entitat.

En aquest sentit, Ensenyat ha manifestat que “és una incongruència que el govern Rajoy retiri la paga doble i ara el mateix PP proposi recuperar-la”. “No és el moment de que els polítics recuperem una paga de 2012 quan ens trobam immersos en una crisi econòmica i social sense precedents”, ha expressat.

Així, els consellers Joan Font i Magdalena Palou donaran 1.260 euros, corresponents al 24% de la paga extraordinària esmentada. La formació també ha assegurat que el total de la paga extraordinària recuperada per a tots els alts càrrecs del Consell equival aproximadament a uns 28.000 euros.

Tricentenari
Per altra banda, el portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Joan Font, ha presentat una moció que el seu grup durà al ple de demà en nom de l’OCB – Comissió Cívica del Tricentenari, per tal de commemorar el tercer centenari de l’acabament de la Guerra de Successió a l'illa.

Font ha manifestat que la moció té com a objectiu que l’administració insular afirmi que els fets de la Guerra de Successió i de la promulgació del Decret de Nova Planta varen tenir una gran transcendència per a la història de Mallorca, així com també que se’n promogui el seu coneixement a través de tots els ajuntaments de l’illa.

En aquest sentit, Font ha assegurat que el Consell de Mallorca té l'obligació de promoure el coneixement d’aquests fets, ja que és la institució hereva del Gran i General Consell, entitat que va suprimir el Decret de Nova Planta i del qual és hereu l’actual sistema

El portaveu ha finalitzat fent referència a la importància que tingueren els fets per als ciutadans de Mallorca i ha convidat a la resta d’institucions a sumar-se enguany a la commemoració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pel arravexinat, fa mes de 8 anys

Antes que arribin les eleccions vos feran tac-tac, ( les primeras ) i al Novembra amb la renta bàsica o universal," Podemos estar tapados de mierda".
Estau venguent comdons foredats, ompliu-los d'aigüa i vos donareu conta.

Valoració:-3menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 8 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui actuar com si el català fos inútil i innecessari en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són una burla cap a la llengua castellana ni tampoc cap als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (11-2-2015), continuen menyspreant el català i entre els quals hi ha aquells qui l'anomenen -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar una expressió similar per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:7menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Idò així, és el que jo dic. Mentides i més mentides.

Valoració:-7menosmas
Per A Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Hi ha administracións que ja la han pagada.

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Però que no dónin els doblers a la Casa Llarga, que encara se'ls quedaràn els propietaris, wue rls fónin a en Santandreu!
Acudits al marge és un gest exemplar i si s' obre un compte, molts posarem un poc o un molt, segóns el poder adquisitiu, perque amb deu d'aqui, cent d'allà, doscents de sullà, es recolliràn uns doblers que ajudaràn un poc.

Valoració:6menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Però és que els consellers de Més ja han recuperat l'extra de Nadal? Perquè els funcionaris rasos no ho hem fet encara...
No va dir la portaveu l'altre dia que esperaven per a què tothom cobràs a l'hora? O era una mentida més de les moltes que diu cada dia?
I si no l'han cobrada, com és que ja la regalen? Tot plegat em sembla un farol.

Valoració:-11menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys


Senyor Ensenyat, senyors consellers,

Tot el meu respecte i admiració.

Sou al cap oposat d'en Bauza, que fa tot quant pot per impedir que s'obrin altres apotecaries, aqueix garrepa miserable.

Esper veure'l castigat.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente