algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Acord entre la UIB i la Corporació Rosselló-Castell per col·laborar en formació i recerca

8654
Imatge d'un laboratori del campus universitari. | Cristian Castro

El rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, i el president de la Corporació Rosselló-Castell, SA, Cristòfol Rosselló, signaran aquest dilluns un conveni que obre la col·laboració de la societat amb l'ens acadèmic.

A partir d'aquesta entesa, l'empresa que presideix Rosselló ajudarà a dur a terme programes de col·laboració i d’estudis conjunts i l’intercanvi i la cooperació en els camps de la docència, formació d’estudiants, divulgació i investigació.

A l'acte, que es durà a terme a Son Lledó, està previst que hi assisteixin igualment el vicerector d'Investigació i Postgrau, Jaume Carot, i el doctor Hipólito Medrano, director del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies.

Acollida
També aquest dilluns, el campus de la carretera de Valldemossa acollirà l’acte de benvinguda als devers 130 alumnes d’intercanvi estrangers i de la resta d’universitats espanyoles que estudiaran a la universitat illenca el segon semestre del present curs acadèmic.

Els estudiants nouvinguts procedeixen d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’incorporen a la UIB a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com els programes Erasmus+, Erasmus Mundus i SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.