cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Noves Generacions destaca que la joventut és “un dels eixos” de les polítiques de Bauzá

8260
Toni Ramon i Andrés Ferrer, coordinadors de Noves Generacions Eivissa i en l'àmbit autonòmic, durant la presentació del balanç dels joves del PP durant el 2014. | Noves Generacions

Noves Generacions ha destacat aquest dissabte que la joventut és “un dels eixos” de les polítiques de José Ramón Bauzá. Les joventuts del PP han fet balanç de la gestió política de les principals institucions, així com han fet un repàs a l'activitat política desenvolupada per l¡organització juvenil.

Andrés Ferrer, president autonòmic de Noves Generacions, ha destacat que el PP “és el partit dels joves, de les persones que volen un lloc de treball, una educació pública, trilingüe i de qualitat i un habitatge digne”. El líder dels joves del PP ha volgut destacar que el Govern Bauzá ha destinat més de 33 milions d'euros a combatre l'atur juvenil, fet que segons Ferrer, “està donant els seus fruits”.

Ferrer ha destacat que “no hem de permetre que l'oposició s'apoderi de la bandera social, ja que és aquest i no altre el Govern que ha augmentat més d'un 55% la despesa social, permetent dur la teràpia oncològica a Eivissa”. “No hem de caure en el missatge vuit dels qui es pugen al carro de la demagògia, dels que en les institucions fan una cosa i després prediquen l'altre”, ha afirmat.

Activitats a Eivissa
Per part seva, Toni Ramon, president de Noves Generacions d'Eivissa, ha destacat la intensa agenda política desenvolupada per Noves Generacions durant el 2014, fent especial èmfasi en la X Escola de formació celebrada al Figueral. També ha destacat que el Consell Insular i tots els municipis “han tingut com un dels eixos centrals les polítiques de joventut”.

El lider dels joves populars eivissencs ha afirmat que malgrat “l'austeritat” i les “mesures de xoc contra la crisi” el seu partit “ha pogut complir els seus compromisos implantant beques de desplaçament per estudiants universitaris, una Nova formació Professional dual, la nova seu de la UIB a l'Illa i les beques d'allotjament per a la residència universitària”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ...., fa mes de 9 anys

El Petit Nicolàs és de NNGG i era l' eix del PP. Tot l' univèrs del poder, girava en torn a la seva personeta.

Valoració:9menosmas
Per FAES, fa mes de 9 anys

Joventuts com la del pequeño Nicolas?

Valoració:13menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

El tal José Ramón Bauçà vos té ben xuclat el cervell.

Valoració:11menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys


Naftalina?

Sí, sempre ho havia trobat, però ara em fa l'efecte que la pudor ja és més tost de formol.

Valoració:16menosmas
Per Ballant, fa mes de 9 anys

Aquesta pudor de neftalina m'ofega!

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente