algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Bauzá força la dimissió de la batlessa d'Eivissa

Bauzá a la seva arribada a Eivissa. | Sergio G. Cañizares

El president del Govern i del PP balear, José Ramón Bauzá, ha anunciat la matinada de dimarts a dimecres que el partit ha forçat la dimissió de la batlessa d'Eivissa, Pilar Marí, i dels regidors Joan Mayans, Alejandro Marí i Rai Prats «perquè el seu comportament no ha estat a l'altura de les circumstàncies». Bauzá ha avançat, fins i tot, que el PP renunciarà a la batlia perquè no la «mantindrà a qualsevol preu».

Bauzá ha demanat disculpes als ciutadans «perquè per a nosaltres i, per a mi, la política s'entén com una vocació de servei d'acord amb la solució dels problemes dels ciutadans i el que s'ha estat fent en els últims temps a l'Ajuntament no ha estat solucionar problemes, sinó el contrari: crear problemes als ciutadans». La renúncia dels regidors s'ha formalitzat aquesta matinada.

«No m'importa perdre la batlia si guanyem la confiança dels ciutadans de Vila», ha insistit. Bauzá ha explicat que en les pròximes hores contactaran amb les persones que completaven la llista electoral del PP en les passades eleccions per estudiar si es poden incorporar a l'equip de govern com a nous regidors.

«En funció de la predisposició d'aquestes persones valorarem si presentem candidatura a la batlia o si directament renunciem. Governar no vol dir ocupar la cadira a qualsevol preu», ha dit Bauzá.

Per la seva banda, el president del PP d'Eivissa, Vicent Serra, ha lamentat que els regidors dimissionaris no respectessin aquest dimarts l'acord del Comitè de Direcció del PP en demanar la tornada de Pilar Marí sense comunicar al partit.

Bauzá i Serra van explicar les decisions adoptades en la reunió d'urgència d'ahir a la nit. Els regidors van contravenir l'acord aconseguit pel partit per presentar Prats com a alcaldable en sol·licitar el retorn de Pilar Marí com a primera edil de Vila, que ja havia anunciat la seva decisió «irrevocable» de dimitir. Aquest fet, que s'ha produït en una roda de premsa de la qual la formació no estava al corrent, va desencadenar ahir a la nit el seu cessament fulminant en una junta d'urgència en què va estar present la plana major del PP balear, amb el president José Ramón Bauzá a el cap.

Abans que es conegués la dràstica mesura adoptada pel partit, que es va fer pública cap a la una de la matinada, Pilar Marí, Rai Prats, Joan Mayans i Alejandro Marí abandonaven la seu del PP d'Eivissa a corre-cuita, amb cara de pòquer i sense fer cap tipus de declaracions a la premsa. Després, tant el president de l'Executiu balear i del PP regional, José Ramón Bauzá, com el del partit a l'illa i del Consell Insular, Vicent Serra, han explicat les raons de la decisió presa pel partit.

«El que s'ha estat fent a l'Ajuntament d'Eivissa no ha estat solucionar els problemes existents, sinó crear-» i, per tant, «s'ha considerat per unanimitat que el comportament de determinats regidors del PP no ha estat a l'altura de les circumstàncies que es mereixen els ciutadans d'aquest municipi. Per això s'ha demanat a Pilar Marí, Rai Prats, Alejandro Marí i Joan Mayans que posin el seu càrrec a disposició del partit, cosa que han fet », va manifestar Bauzá en una improvisada compareixença de premsa en la qual el primer que va fer va ser demanar« perdó »als ciutadans de Vila.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ERGO, fa mes de 9 anys

Esta dient que han de solucionar problemes i no crear-los???
I perquè no s'ho aplica a ell mateix?

Valoració:4menosmas
Per Balear, fa mes de 9 anys

S'ase va dir orellut al porc, i ell en tenia 7 canes!

Valoració:5menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 9 anys

A Això se lidiu anar a fer "de Pere Mateu".

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente