algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

El PP critica el "cinisme" del PSIB en negar que Balears està millor

Imatge de Mabel Cabrer (esquerra) amb la portaveu adjunta Marga Prohens. | J. Torres.

La portaveu del PP al Parlament, Mabel Cabrer, ha criticat avui el «cinisme» del PSIB a l'hora de negar «l'evidència que Balears està avui millor que fa tres anys».

En els passadissos del Parlament, Cabrer ha defensat la gestió realitzada durant aquest temps per l'executiu autonòmic del president José Ramón Bauzá, i ha retret a la cap de l'oposició, Francina Armengol (PSIB-PSOE), que «segueixi negant» la millora de l'economia balear durant aquest temps.

Entre les dades positives, Cabrer ha al·ludit als 19 mesos consecutius de reducció de l'atur a l'arxipèlag i als 13 de generació d'ocupació neta. El Govern, ha assegurat, continuarà amb la seva estratègia de facilitar el crèdit als autònoms, les pimes i els emprenedors, amb el control de la despesa pública i el pagament als proveïdors.

Cabrer sí ha «celebrat» que Armengol hagi dit que la seva formació «farà per fi una oposició constructiva».

En aquest context, la diputada popular ha lamentat que la secretària general del PSIB no hagi demanat encara disculpes per «les injúries i calúmnies contra la persona del president durant els últims tres anys».

Ho ha dit en relació a la recent sentència judicial que considera que el càrrec públic del president autonòmic és compatible amb la propietat de la farmàcia que té José Ramón Bauzá a Marratxí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pere joan lil·la, fa mes de 9 anys

Si, efectivament Sra. Cabrer, els d'esquerres són uns cínics (els del PP i vosté mateixa no) però a aquest mateix digital llegesc: "Càritas Diocesana de Mallorca ha atès durant 2013 un total de 10.995 persones, el que representa un increment del 16,6 per cent respecte a l'any anterior"
NO DIU UNA DISMINUCIÓ D'UN 16,6, DIU UN INCREMENT
També són cínics els de Càritas ?

Valoració:1menosmas
Per paparra mallorquina, fa mes de 9 anys

Son bobas, de acuerdo, pero al lado de la armongola o de las pancas de MENYS, parecen eminencias intelectuales

Valoració:-4menosmas
Per MSR, fa mes de 9 anys

Què és el que està millor, madona? el vostre compte corrent?

Valoració:2menosmas
Per Angelcaido, fa mes de 9 anys

Herència rebuda: CAS CARDONA=Rasputín = Casa Alfredo = Cas PALMAARENA = Metro Submarí CABRE = Cas BONSAI = Cas INESTUR = Cas ANDRATX = Cas SCALA = Cas BITEL = Cas TURISME JOVE = Cas METALUMBA= Cas FUNERARIA = Cas MUPI = Cas TÚNEL =Conseller Company de sarau a Cabrera=Cas Radio Calvià = Palau de Congressos...

Valoració:4menosmas
Per Ensemble, fa mes de 9 anys

Ho són ben ridícules i aforesterades les nines del Tea Party mallorquí!

Valoració:7menosmas
Per Apoteque Marratxín, fa mes de 9 anys

Devant dets tenebrossics moments que mos embarguen, posam en coneixement des public en queneral, que disposam dets tranquimassins, supositoris patrioters, calmargón, calmatina, Dalitil i siris miraculosos. Feis gasto, que en Flandes s´ha puesto el sol!.

Valoració:5menosmas
Per TALIBAUZÁN XUPA AQUESTA!, fa mes de 9 anys

TALIBAUZÀN XUPA AQUESTA: ESPPANYA 0 - XILE (INDEPENDENT D'ESPANYA DES DEL 1818) 2
HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Lang leve Holland!
Visca Holanda!
¡Viva Chile!
Visca Xile!
Visca Mallorca!
Visca Catalunya!

Valoració:9menosmas
Per Leial i sofrida Oposició, fa mes de 9 anys

Crec que els politics de la oposició deven haver seguit qualque cúrs d´auto-control, perque seria molt bo de fer, davant tan poc respecte al Poble i tant cinisme, anar-se´n de les mans i f0tre una betcollada a més d´un carota-dura.

Valoració:10menosmas
Per Guillem, fa mes de 9 anys

Aquestes dues es pensen que el termometre del benestar de com esta el pais son els preus dels vestits que duen. Na Mabel del "metro de Palma".

Valoració:13menosmas
Per Trob que..., fa mes de 9 anys

Jo fa un parell d'anys que veig gent cecant menjar pels contenidors allà on no hi havia vist mai gent cercant...

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente