nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Un exlíder de la ultradreta alemanya es fa càrrec d'un local a la Platja de Palma

4818

Holger Apfel, dirigent fins l'any passat del Partit Nacional Democràtic (NPD), la principal formació d'ultradreta d'Alemanya, regenta des de mitjans d'aquest mes un local a la Platja de Palma, segons recull avui la premsa local alemanya.

L'antic president de l'NPD, partit que va abandonar el passat desembre amb la sorpresa tots els seus càrrecs de la formació i el seu escó en el parlament de l'estat federat de Saxonia per «motius de salut», dirigeix ara al costat de la seva dona el «Maravillas Stube».

Segons publiquen avui diversos mitjans alemanys, Apfel està il·lusionat amb el seu «nou repte professional» a «l'illa dels seus somnis». Apfel, de 43 anys, no ha renunciat a la seva ideologia, que denomina de «posicions patriòtiques», però recalca que el local que ha rebut en traspàs no esdevindrà un punt de trobada de l'ultradreta.

«Això no es polititzarà, aquí tothom és benvingut, també els esquerrans», a més de persones de qualsevol nacionalitat, assegura l'exlíder.

Apfel abandonà tots els seus càrrecs per sorpresa el passat Nadal, després que s'enfortissin les crítiques del seu propi entorn sobre la seva presumpta aproximació sexual a un jove camarada de l'NPD.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SRS, fa mes de 9 anys

A AQUESTA TERRA NOSTRA MOS ENTRA TOTA SA MERDA DELS ALTRES LLOCS I ENCARA EM DE CALLAR I TOMBA ES COLL.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente