cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
18°

Rosa Díez diu que les europees són una oportunitat “per a la tercera Espanya”

Díez, líder d'UPyD, durant l'acte electoral celebrat a l'Hotel Tryp Bellver de Palma. | P. Bota

Rosa Díez, líder d'Unión, Progreso y Democracia (UPyD), ha assegurat aquest dissabte a Palma que les eleccions europees del pròxim 25 de maig són una “oportunitat per a la tercera Espanya" representada, "millor que ningú", pel seu partit.

Díez ha afirmat, davant la cinquantena de persones que ha assistit a l'acte electoral celebrat a l'Hotel Tryp Bellver, que el model que defensa la seva formació “no s'inclou” dins del “pacte o el partit PP-PSOE”.

En aquest sentit, la diputada i portaveu ha asseverat que el “el PP-PSOE acaben per presentant-se junts a les eleccions”. Per aquest motiu, ha assenyalat que, “si els ciutadans ho volen”, els partits majoritaris “sortiran derrotats” de les eleccions.

Protecció dels animals
D'altra banda, UPyD ha registrat en el Congrés una proposició no de llei que planteja instar el Govern a la creació d'una llei marc sobre la protecció dels animals de companyia. Segons les dades del partit, l'Estat espanyol lidera les taxes d'abandonament de la Unió Europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 9 anys


D'aquesta senyora i dels seus, me'n fii tant com d'unes cases qui cauen.

Valoració:5menosmas
Per gonella, fa mes de 9 anys

Sí la tercera España, una grande centralista, con una sola lengua.
I a viure de la política 30 anys més, quina poca vergonya. Aquesta té molt clar, la seva butxaca i la seva llengua, als mallorquins que els bombin.

Valoració:7menosmas
Per Aparici, fa mes de 9 anys

A nosaltres no ens interessa ni la primera ni la segona, ni tercera, ni la que fa mil! El nostre taranna es un altre!!!

Valoració:5menosmas
Per nofret, fa mes de 9 anys

Segur que voldrà defensar els canets i animals de companyia, però no dirà res en contra de les "corridas" amb bous, perquè això és essència d'"España".

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente