muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Bauzá evita parlar del conflicte educatiu i lingüístic al discurs de Cap d'Any

El missatge de Bauzá s'ha emès per IB3. | IB3

El president del Govern de les Illes, José Ramón Bauzá, ha evitat parlar del conflicte educatiu i lingüístic que està caracteritzant el seu mandat.

La paraula 'educació' només apareix en referència als comptes de la Comunitat. Segons Bauzá "la veritat és que en el gran projecte és la sostenibilitat del sistema. Especialment de l’educació, de la sanitat i dels serveis socials. I per això és imprescindible l’equilibri pressupostari. No hem de gastar més del que tenim, tal com fan les famílies a ca seva, amb l’economia familiar. Continuarem fent feina en la mateixa direcció que en aquesta primera fase de la legislatura".

Del tema lingüístic ni rastre i només a l'inici del discurs assegura que "no em cansaré de repetir que el millor valor d’aquesta terra, el trobam en la seva gent. En la nostra tradició. En la nostra cultura".

Descarregeu aquí el discurs de José Ramón Bauzá.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Indigna, fa mes de 10 anys

En un acte institucional de les Illes Balears ha de mostrar sa bandera, l'han de multar i sancionar, un president que no respecte els símbols i que s'avergonyeix de balears només es pot dir que és un traïdor.

Valoració:1menosmas
Per Deu meu..., fa mes de 10 anys

El missatge subliminal encara és molt pitjor. Mostra el que ell considera un símbol de les Balears dins una caixa. A tú, a mi i a tots, dins una caixa. És una de les coses més horribles i inhumanes que he vist mai.

Valoració:14menosmas
Per Moneato, fa mes de 10 anys

Obviament no el vaig veure, però m'han dit que parexia que estava a un despatx de madriles, ara resulta que no tenim ni bandera, ha comé un delite contra l'ensenya de les Illes Balears, s'ha cagat amb ella.
i que xerrava com un llonguet escaldat, degué fer un esforç com si anàs a premer a l'excusat.

Valoració:12menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 10 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en la llengua cooficial distinta del català o LEPE (Lengua Española Propia de España i del mundo mundial...). I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:11menosmas
Per Taltabull, fa mes de 10 anys

Au MALLORQUÍN DE POSTÍN, no pots enredar a ningú doncs ni tú mateix saps quina és la bandera de Ses Balears. A tu només et serveix s´aguilucho feixista i cap altra. No et vantis d´allò que no ets: MALLORQUIN DE POSTIN. Arruix gonella forastera !!!!!

Valoració:18menosmas
Per Maribel, fa mes de 10 anys

Sin duda este año marcara un antes y un después para la historia de nuestras Islas. Nuestro presidente ha tenido el coraje de plantar cara al pancatalanismo y terminar con la inmersión lingüística que tanto nos ha empobrecido.

Valoració:-9menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

Taltabull, claro que no es casualidad. Es la bandera de Mallorca. Si quieres ver la de Cataluña, vuélvete a tu pueblo, catalufo.

Valoració:-8menosmas
Per Taltabull, fa mes de 10 anys

Si us fixeu en l´encapçalament del video, a la llibreria del fons, el talibà Bauzà, intenta retallar els signes identitaris de Mallorca: en la bandera ha deixat el castell i retallat quasi totes les franges de la quadribarrada. No crec que sigui una casualitat !!!!
Fora els talibans feixistes !!!! Amunt les Balears !!!!!!!!

Valoració:26menosmas
Per Rellotge-calendari, fa mes de 10 anys

Jo només li parlo amb el meu llenguatge: Tic-tac, tic-tac, tic-tac, tic-tac...

Valoració:20menosmas
Per boira, fa mes de 10 anys

Bauza = indigne!!!......

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente