nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Menorca diu no a la llei "mordassa"

Més de 400 persones es van concentrar ahir a la Plaça constitució de Maó per mostrar el seu rebuig a la nova Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana. | Gemma Andreu

Més de 400 persones es van concentrar ahir a la Plaça constitució de Maó per mostrar el seu rebuig a la nova Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana que projecta el Govern Rajoy.

L'acte de protesta, convocat per La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, el 15-M, l'STEI, CC.OO., UGT, CGT, PSOE, EU, PSM, Equoa, La Plataforma en Defensa de l'Escola Pública, Entrepobles, Així No! i l'Amipa de l'IES Cap de Llevant, duia per lema “Menorca diu No a la Llei Mordassa”.

Els manifestants portaven cartells amb lemes en contra de la nova normativa. També es pintà una pancarta mural amb el lema “No passaran!”. Durant la protesta, representants de les diverses entitats feren parlament en què criticaren el caràcter “repressiu” de la llei i apel·laren al seny i a la cohesió social. A més, Joan Francesc López Casasnovas qva llegir un poema i el cantant Miquel Mariano interpretà la canço de Raimon "Jo vinc d'un silenci".

Els convocants consideraren que aquesta normativa demostra que el Govern “té por de la gent” i que pretén “coaccionar” les expressions incòmodes per al poder establert. Segons asseguraren, en el moment actual de desafecció cap als poders públics, més que mai s' han d'afavorir “eines de transparència, diàleg i de participació ciutadana”, per tal de facilitar vies legítimes d'expressar les opinions i reivindicacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 10 anys

Insultar una comunitat autónoma també será constitutiu de delicte damunt el paper. Hem de veure si dir "Cacalunya , cacalanes, catalufos" i altres floretes amb les que ens obsequien els nacionalistes espanyols, será considerat com a delicte per part dels "rersponsables d´això".

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente