muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
16°

Bauzá i els Prínceps visiten Google i assisteixen a una recepció amb famosos

Bauzá i els Prínceps fruïren amb les revolucionàries ulleres de la companyia de Bill Gates. | JuanJo Martin

Els Prínceps d'Astúries i el president de Balears, José Ramón Bauzá, han visitat avui la seu de Google a Silicon Valley, i han assistit al llançament d'un projecte que permet recórrer la història de la presència espanyola als Estats Units a través d'uns mapes interactius, a més d'haver provar les virtuts d'unes ulleres intel·ligents, que permeten accedir a dades, fer fotografies, enviar correus electrònic i moltes més activitats digitals, només amb l'ús de la veu, i que el gegant tecnològic aviat traurà al mercat.

La visita a l'emblemàtica empresa completa una jornada en la seva visita oficial als EEUU dedicada a prendre el pols de les noves oportunitats de negoci que s'obren en aquest país, un pic superats els efectes de la crisi financera. La delegació espanyola ha volgut animar els inversors a fixar-se en Espanya amb la seva presència.

En aquest punt, el president Bauzá ha pres un paper més secundari en la representació, deixant tot el protagonisme als Prínceps d'Astúries. Per exprés desig d'aquests, precisament, s'afegí a la ruta una visita a l'elitista Universitat d'Stanford, una de les més prestigioses del món, amb un total de 22 premis Nobel en el seu palmarès.

Al darrere dels membres de la Casa Reial hi havia un sempre atent ministre d'Afers exteriors, José Manuel García-Margallo, qui juntament amb Bauzá han acompanyat Felip i Letizia en ambdues visites. De la Marca Espanya parlà Margallo tot assegurant que «Espanya és part del passat i del present dels Estats Units». Al president illenc, en canvi, no se'l sentí pronunciar-se molt sobre la 'marca Balears', que havia dit que anava a promocionar.

Des d'allà, tots justs es van desplaçar amb avió fins a Los Angeles per assistir a una recepció de l'ambaixador dels EEUU a Espanya, James Costos, i el seu espòs, Michael Smith, en la seva residència de Beverly Hills, amb destacats membres de la comunitat hispana a Califòrnia, entre ells els actors Antonio Banderas i Benicio del Toro.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 10 anys

He vist la noticia del viatge del Princeps a California, i no han esmentat al President de Balears per rès. També han donat la noticia de que es planejaven negocis per a tota Espanya, però tampoc han dit que pagam el viatge els balears amb els nostres seixanta euros.

Valoració:0menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

@almogàver
I què en seria, d'aquest niu de serps, si no hi apareguéssim adesiara les mosques colloneres? Fer un volt per aquestes contrades amb la gafa amb al nas sempre és un repte atractiu per a estómacs febles com el meu.

Valoració:2menosmas
Per almogàver, fa mes de 10 anys

com sempre en aquests llocs venen impresentables com aquest subjecte escanyolot que es fa dir berandet, insultant-se el seu propi llinatge si es el de veritat.

Valoració:2menosmas
Per bernadet, fa mes de 10 anys

Hi ha diferència entre aquest viatge i el de n'Artur Mas. En Bauzá hi va per cercar inversions i riquesa per a les Illes, mentre que en Mas només es dedica a fer propaganda de la seva nació imaginària de la Senyoreta Pepis.

Valoració:-15menosmas
Per ., fa mes de 10 anys

Però Soraya Sáez de Santamaría, a la roda de prensa posterior al Consell de Ministres, ha criticat el viatge que ha fet Artur mas a Israel per considerar-lo massa costós. En canvi no ha esmentat el que fa ara el seu baró de les Illes Paganes, que a més d´anar-se´n de viatge més enfora i amb més gent, convida a la reialesa i al seu seguici amb els doblers dels seus despreciats "subdits."

Valoració:15menosmas
Per Camper, fa mes de 10 anys

Respecte a les ulleres: si el cervell que hi ha darrera és curt no serveixen per res.
Stanford és una universitat elitista i privada, Berkeley és pública i no amb menys reputació. Ambdues, properes una amb l’altra, disposen d’uns bons sistemes educatius: pedagogia, didàctica, excel•lència en tots els aspectes… res a veure amb el sistema que imposen uns pallassos que dirigeixen el sistema educatiu de les Balears.
No hi ha res pitjor que mostrar alta tecnologia a un curt: sempre en fa un mal ús. A la tornada del viatge tindrem sorpreses, resaviat i coneixedor de la pedra filosofal per salvar Balears ens vindrà amb nous projectes... pels quals no ens caldran les “google glasses”, ja que haurem de tancar els ulls i tapar les orelles.
El peu de la foto relaciona Google i Bill Gates amb les ulleres pel mig, crec que no tenen res a veure.

Valoració:19menosmas
Per mallorquín, fa mes de 10 anys

No creo que eso le quite mucho el sueño, Roser...

Valoració:3menosmas
Per Roser, fa mes de 10 anys

Ai president, si et veiessis amb els meus ulls..

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente