algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Unió Obrera Balear anima els docents a estalviar per afrontar la vaga indefinida

20506
Segons aquest sindicat, una mesura excepcional -TIL- requereix una resposta també excepcional. | ULTIMA HORA

Unió Obrera Balear (UOB) anima els docents a estalviar els pròxims mesos per poder afrontar la vaga indefinida el pròxim mes de setembre amb un petit matalàs econòmic. La UOB crida els 10.000 mestres i professors de Balears "a fer una guardiola amb les nòmines dels mesos de juny, juliol i agost per tal de poder afrontar la protesta indefinida".

Segons l'UOB, "a grans mals, grans remeis", en relació a la política educativa del Govern Bauzá. Un atac excepcional "requereix mesures excepcionals", i la vaga indefinida és, sens dubte, "una mesura excepcional, la més excepcional de totes que tenen els treballadors per defensar els seus drets i la seva dignitat professional".

Els atacs de Bauzá han estat tan forts i tan reiterats que "ha arribat l'hora de treure el Sant Crist gros a la processó per aturar els peus a tanta arrogància i tanta prepotència".

Des de la UOB recordaren que tot i les múltiples retallades que han patit les escoles i els atacs al professorat, el que ha acabat amb la seva paciència és la posada en marxa del Decret de tractament integrat de llengües el pròxim curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ropig, fa mes de 10 anys

No podem permetre q ens compixin com ho estan fent. Vaga indefinida!

Valoració:11menosmas
Per Treballador de Sa Nostra, fa mes de 10 anys

Antelm, La UOB és un sindicat sense complexos a educació (on no té implantació) però és un sindicat acomplexat a Sa Nostra. Encara estic esperant la vaga indefinida a Sa Nostra.

Valoració:2menosmas
Per pere, fa mes de 10 anys

Els empleats de Sa Nostra no en fan de vaga indefinida. "Sa Nostra roba" i UOB hi consent? VAGA INDEFINIDA , CAVALLERS!

Valoració:-4menosmas
Per pere, fa mes de 10 anys

Els empleats de Sa Nostra no en fan de vaga indefinida. "Sa Nostra roba" i UOB hi consent? VAGA INDEFINIDA , CAVALLERS!

Valoració:-4menosmas
Per Sol i terra, fa mes de 10 anys

Consider que fer vaga indefinida encara que ens descomptin el que sigui, és una inversió. Pel fet de què si s'aconsegueixen millores, del caire que siguin, seran per anys, per tant en vistes a un futur ens resultarà rendible. Jo vaig fer les vagues del 1977, crec que varen ser prop de 20 dies, però les aventatges les hem tengut gairebé fins ara. Fins ara, que com que fa estona que el magisteri està cagat de por, ens fan la llenya damunt. I de tant en tant s'ha de treure el reveixi, sinó et gaguen dins la boca.

Valoració:12menosmas
Per rater, fa mes de 10 anys

Tampoc Polònia volia la guerra , ni Belgica, ni Noruega, ni França... i per això, Alemanya les va conquerir tan facilment al 1945. Això proposes que hem de fer davant la continua i persistent humiliació? NO ESTIC D'ACORD

Valoració:5menosmas
Per boixus, fa mes de 10 anys

A GRANS MALS, GRANS REMEIS!

Totalment d'acord amb el UOB. He fet 3 dies de vaga des que començaren les convocatòries. Després de la 1a, l'any 2012, ja vaig dir que la següent que fes havia de ser indefinida. Amb tot, encara vaig dornar marge perquè veia que els companys de responien, no li veien les orelles al llop. Esper que ara vagi de debò. Jo ja tenc els doblers estalviats per suportar un més de vaga. Amb el que estalviaré d'aquí a setembre, segurament en podran ser dos. Que la resta faci el mateix i no doni excuses de mal pagador. Hi ha hagut col·lectius que ho han fet en el passat guanyant menys i amb les mateixes o més càrregues i despeses.

QUE EL CURS NO COMENCI! VAGA INDEFINIDA AL SETEMBRE!

Valoració:12menosmas
Per Pere Joan Mateu, fa mes de 10 anys

Fer una vaga indefinida és donar més motius per anar en contra del professorat. El Govern vol guerra, fer vaga és anar a una guerra on qui més hi perd és el professorat, no mos enganem. Crec que haurien de posar ses neurones en marxa i plantejar unes accions que realment facin conscient a la societat de l'animalada que és aplicar el TIL el curs que vé. Segur que no és difícil.

Valoració:-13menosmas
Per bielr, fa mes de 10 anys

El complement directe no du preposició "A": UOB anima ELS docents a estalviar...

Valoració:18menosmas
Per Antelm, fa mes de 10 anys

UOB, un sindicat sense complexo. Endevant!

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente