algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

El Govern no canviarà ni una coma del TIL, tot i les crítiques del món docent

La portaveu de l'Executiu reitera per enèssima vegada que el Decret de Llengües s'implantarà el setembre

El Govern ha reiterat per enèssima vegada aquest divendres que durà endavant la seva intenció d'aplicar el Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL) a partir del pròxim curs, malgrat les nombroses crítiques suscitades per aquesta normativa entre la comunitat educativa, que han derivat en l'anunci d'una vaga indefinida de docents coincidint amb l'inici del curs.

Després d'explicar els acords aprovats pel Consell de Govern, la portaveu, Núria Riera, ha remarcat la «voluntat» de l'Executiu d'aplicar aquesta normativa durant el pròxim curs.

Segons ha argumentat, el Govern té clar que «els objectius estan per a complir-los».

En aquest sentit, ha assenyalat que el PP s'ha «compromès amb la ciutadania» sobre aquesta matèria i ha destacat que els centres educatius saben com s'ha d'aplicar el Decret.

A més, ha mostrat el respecte del Govern davant «qualsevol anunci» que puguin fer els centres, així com davant «les actuacions d'un sindicat», ha indicat en relació a l'anunci de l'STEI sobre el recurs que preparen per a impugnar les instruccions de la conselleria d'Educació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Paraules des "mestre jubilat", fa mes de 10 anys

"Si el món educatiu volgués, tendra el país a les seves mans.". Això ès lo que cercau, poder?. Aquesta afirmació ès tipíca de un aspirant a dictador o d'un mafiós. Quina de ses dues coses es vostè?, i lo que més me preocupa, quants de docents pensen com vostè?

Valoració:-4menosmas
Per Idò ben bé, fa mes de 10 anys

Lo que fa es sector docent no ès criticar, sino boicotejar. Només amb ses mentides que ha vessat sobre es tema des llibres de text balearitzats, tenim proves a bastament de que lo únic que els mou són es seus propis interesos. Sa seva llengo o es seus alumnes els importen un rave.

Valoració:-4menosmas
Per Professional, fa mes de 10 anys

@Mestre jubilat. No som cagats sinó responsables. I hem de viure. N'hi ha que no tenim més entrades que el nostre sou.

Valoració:-2menosmas
Per Pepp, fa mes de 10 anys

Se senten comentaris que la Conselleria d'Educació vol importar mestres venguts del país Valencià per imposar el TIL sigui con sigui.

Valoració:1menosmas
Per Mestre jubilat, fa mes de 10 anys

Diuen que faran vaga indefinida el setembre... m'agradaria veure-ho. Ho esper amb ganes, però no ho crec. El col·lectiu de menstres som/ són massa resposables a més d'uns cagats. Tant de bo hi hagi una vaga indefinida! Fa anys que s'hauria d'haver fet. Si el món educatiu volgués, tendra el país a les seves mans.

Valoració:0menosmas
Per Toni M, fa mes de 10 anys

Volen una vaga indefinida? Idò la tendran!

Valoració:4menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

Rectificar és de savis. Per tant, aquest govern actual, no pot rectificar...

Valoració:8menosmas
Per Pràctic, fa mes de 10 anys

No fa falta til·la sinó càlcul.

Realment no són tants els votants que han hagut de menester per tenir una majoria absoluta molt nociva a la nostra comunitat.

Si a l'hora d'anar a votar votam una oposició que fins ara no ha tret aquest país del clot, cosa que ha duit la tornada cada pic més rabiosa del pp.

Calen alternatives polítiques operatives i honestes a això que ara ens governa. I càlcul a l'hora d'anar a votar.

Valoració:9menosmas
Per Tià, fa mes de 10 anys

Són tan curts de gambals, tan toixarruts, aqueixs del Govern, estan tan desesperats per fer recular la nostra llengua, que no s'han temut del femer que ells mateixos han construït, que han omplit de brutor i on s'han ficat.

És possible que no es temin del bé que, al cap i a la fi, hauran fet al català? De fet, de cada vegada se sent més poc foraster pel carrer (és ver que, en bona part, és per mor de la reimmigració d'hispanoparlants).

Heu comptat, del maig de l'any passat ençà, quants d'intents fracassats han fet, contra nosaltres? Primer, quan els qui triaren espanyol a l'escola va esser un mínim i en Bauza es posà a cridar contra en Bosch, com una gallina histèrica, "Me has fallado, me has fallado!". Tot els ha sortit esguerrat. Fins i tot ara, i malgrat haver tapat la boca als professors i haver envaït una àrea competencial que no era la seva, i seva manipulació de dades, la tria de foraster és baixíssima.

Idò jo els dic que encara no han vist res. Estan desesperats, però que es preparin. per en venir el setembre, que encara no han vist res.

Valoració:9menosmas
Per formatge tendre, fa mes de 10 anys

... tot i les crítiques del món docent, de la UUB, dels filòlegs, dels escriptors de les illes, de tots els sindicats, d'algunes associacions de pares i mares d'una gran part d'alumnes i de gran part de la societat illenca en general. Només es recolzen en la minsa majoria absoluta del 28 per cent del total del cens (180.000 vots de més de 700.000) per justificar totes les bestieses que fan...

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente