nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Federico Sbert és el nou gerent de l'Atenció Primària de Mallorca

El director general del Servei de Salut de Balears (Ib-Salut), Miquel Tomàs, ha nomenat el fins ara director general de Salut Pública, Federico Sbert, com a nou gerent d'Atenció Primària de Mallorca.

Sbert ha estat director general de Salut Pública des de l'inici de legislatura i durant quatre mesos va compatibilitzar el càrrec amb el de vicepresident de l'àrea de serveis assistencials del Servei de Salut, ha informat la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social en un comunicat.

El nou gerent és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Saragossa, amb l'especialitat en medicina de família i comunitària.

Ha participat en 35 cursos de formació mèdica especialitzada i en mitja dotzena de cursos de formació en gestió sanitària. A més, ha impartit i coordinat una vintena de cursos de formació sanitària.

Sbert va ser metge especialista d'urgències a l'Hospital Son Llàtzer des de l'any 2003 fins a juny de 2011 i director de l'Institut de Formació Continuada del Col·legi de Metges de les Illes Balears, des de l'any 2007 fins 2010. És coautor de la segona edició del 'Manual d'Organització i Actuació Clínica a Urgències'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.