algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els empresaris menorquins reclamen a Bauzá la connexió de l'illa amb Madrid

La secció menorquina de la patronal CAEB ha instat el president del Govern, José Ramón Bauzá, a urgir al Ministeri de Foment a adjudicar la ruta aèria entre Menorca i Madrid amb les condicions d'obligació de servei públic (OSP) aprovades fa mig any.

El cap de l'executiu autonòmic ha rebut en audiència alguns representants d'organitzacions de Menorca integrades en la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), i aquests li han demanat que intervingui davant el Govern central perquè l'OSP Maó-Madrid es materialitzi com més aviat millor.

«Fa ja bastants mesos es va declarar el servei públic» i es va convocar un primer concurs per a adjudicar la ruta aèria que va quedar desert, ha lamentat el vicepresident de CAEB i president de la patronal hotelera menorquina Ashome, Joan Melis.

El dirigent empresarial ha recordat que Air Nostrum ha estat l'única companyia que ha mostrat interès a cobrir la ruta subvencionada dins el termini establert per Foment per a la recepció d'ofertes a la segona licitació, que va acabar el passat 4 de desembre.

Ara queda pendent l'adjudicació del nou concurs per a cobrir la ruta, la qual cosa resulta urgent per a Menorca, segons ha indicat Melis, per a qui el Ministeri ha d'entendre que l'illa «necessita connectar-se amb Madrid ja».

Cap companyia enllaça actualment Menorca amb Madrid, i els menorquins que han d'anar a la capital espanyola han de fer-ho a través de Palma o de Barcelona, a més de la limitació que això suposa per a atreure turistes.

El vicepresident econòmic, Josep Ignasi Aguiló, que també ha participat a la trobada, ha assegurat a la sortida que l'Executiu està en contacte amb Foment per a agilitar la cobertura de l'enllaç aeri, però ha admès desconèixer quan s'adjudicarà la ruta.

Al seu judici, l'important és «posar els elements que fan que l'illa sigui atractiva» per als visitants i més tard arribaran els enllaços.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 11 anys

Han de esser els mateixos empresaris els qui han de organitzar
la connexió.
Ès molt fàcil se lloga un avió de 30 places com a mínim.
Per si no ho saben hi ha avions de sobra, pilots, i personal.
També hi ha una pega els "slots" o com se digui són
difícil de aconseguir per Madrid/Barajas, se podria pensar amb
l'aeroport de Ciudad Real, Burgos o altres aeroports prop de Madrid

Valoració:-3menosmas
Per jrbs, fa mes de 11 anys

Basta que el mateix avió que porta Bauzá a Madrid cada dos per tres, per reber instruccions del liders máximos, Racoy i Cia., faci escala a Menorca...
A Madrid no saben que Menorca existeix. Ni pel formatge.

Valoració:5menosmas
Per Radi, fa mes de 11 anys

Quina mania de fer unes conexións radials!.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente