algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Pintades contra Maite Salord i el PSM

22484
Els lemes atemptaven directament contra la persona de Salord.

La façana de la casa particular de Maite Salord Ripoll, consellera i nova coordinadora insular del Partit Socialista de Menorca (PSM), i la seu del partit a Ciutadella aparegueren ahir tacades amb pintades insultants contra la seva persona i la seva ideologia política, de caràcter nacionalista.

Al costat de la bústia i de la porta d'entrada de la casa de Salord, algú hi va deixar escrit "Viva España, zorra" i, amb idèntica grafia, posà davant la façana de la seu del PSM "Catalanistes, fora de Menorca".

Maite Salord va penjar ambdues fotografies a les xarxes socials i va ironitzar sobre el "regalet" que li havien deixat els Reis Mags. Hores més tard, després de rebre el suport explícit d'altres afiliats i internautes contra l'"atac feixista" del qual havia estat víctima, va anunciar que avui dematí es personarà a la Comissaria de la Policia Nacional per cursar-ne la corresponent denúncia.

"Els fets parlen per si mateixos", va dir la consellera, qui, sense voler fer més declaracions públiques, es va limitar a "lamentar el nul respecte democràtic que es desprèn d'aquesta acció".

A través del seu portaveu, Ramon Sampol, el govern del PP a Ciutadella va voler solidaritzar-se ahir amb Salord i manifestar la seva "protesta més enèrgica" per l'incivisme de l'autor de les pintades, "ja que aquesta no és manera d'expressar desacords polítics". La nova junta local del PP-Ciutadella, presidida pel regidor Pedro Gener, també va condemnar la feta. "Aquests actes són intolerables. No tenen cabuda en un estat democràtic".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente
Per me parto, fa mes de 11 anys

COOOOOOOOORKY

Valoració:9menosmas
Per Cabrit, fa mes de 11 anys

@Corky

Lliçó 1.

La casa és gran.

Subjete: "la casa"
Predicat: "és gran"

Tens 4 setmanes per aprendre la primera lliçó.

Valoració:-4menosmas
Per fil, fa mes de 11 anys

Les malifetes de l'extrema drreta i de l'espanyolisme solen quedar impunes. Recordau si han trobat els autors de les pintades que feren a l'Escola Mata de Jonc?

És clar que són mals de trobar, però jo no record que n'haguin aplegat cap mai!

Valoració:4menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 11 anys

Bon dia, Corky! Ánimo, que vas muy bien. Progresas adecuadamente.
Las faltas de ortografía de momento lo dejaremos para más tarde. Ahora lo importante es que aprendas a construir oraciones sencillas e inteligibles.

(P.D.: Inteligible quiere decir que puede ser comprendido o entendido)

Valoració:15menosmas
Per Cabrit, fa mes de 11 anys

@Mallorquii,

NO taFiques en EL CORKY que esQUE ES AuctoDICDATA I S´´EMPREÑE I ess MES MALLrqui que en ESTA ILLE de cTALANS QE SOM tots i NO ESPAÑOLS de MERDE.

Valoració:-11menosmas
Per Na Catalina, fa mes de 11 anys

Quan ses pintades les fan es maulets són un crit de llibertat i quen les fan els espanyolistes és feixisme?0

Quina barra teniu els catalanistes! Se vos veu es "plumero" ben aviat....

No som catalans..mai, mai, mai..Arruuuuuuix a tot es pancatalanisme. Som Mallorquins, Som Balears.. mai catalans, Barco cap a Catalonia fors de sa nostra terra !!

Valoració:-5menosmas
Per We are not spanish. FREEDOM FOR BALEARIC ISLANDS, fa mes de 11 anys

http://www.youtube.com/watch?v=fZijN8EijuI

SPAIN'S SECRET CONFLICT

Denunciant la guerra silenciosa que espanya està duent a terme contra Catalunya i la resta dels Països no Castellans que ocupa l'estat depredador i pan-castellanista.
Denouncing the silent war that Spain is waging against Catalonia

INTERNACIONALITZAM Sa nostra lluita!

Valoració:-7menosmas
Per corc, fa mes de 11 anys

Ja hem tenim un dins sa llova.Mirau, m´ha dit grollero haiiiiiiiiii, poc agut¡ el primer escrit tu ja perlares de merda, ¡ ho¡ se teva no fa olor, es perfumada

Valoració:-1menosmas
Per mallorquín, fa mes de 11 anys

corky, no solo no sabes escribir, además eres un grollero, que es mucho peor

Valoració:-1menosmas
Per corc, fa mes de 11 anys

ja vaig dir que no se escriure, perque no he anat a escola en catala (autodidacta),per cert cabruman es cul no l´he parat mai, i menys al pararia davant teu,si a tu t´agradan es culs ,es problema es teu no meu.Veig que tens costats en mallorquin, balear, emigrante etc. etc. tots (MONOSLINGUES) inclus ,un m´aprovat,aixo´no cuadre, mes mallorqui que jo tu no ets.Jo som un omo ben vulgar i no tenc jens d´estufera, an venirme sa caguere m´hen vaig totduna a cagar, i an averme de torcar amplei es vostros escrits ¡m´entens¡

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 6
Siguiente