muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
13°

Armengol sobre Bauzá: “No sé si va badar la boca, però ja la hi han tancat”

La secretària general del PSIB i portaveu del partit al Parlament, Francina Armengol, ha qualificat d'"oportunitat històrica perduda" la V Conferència de Presidents que va tenir lloc aquest dimarts a Madrid i, en relació amb el paper desenvolupat pel cap de l'Executiu autonòmic, José Ramón Bauzá, ha manifestat que desconeix si "va badar la boca" a l'encontre, tot i que sí sap que "ja la hi han tancat". "No sabria dir si el president Bauzá va badar la boca, el que sí sé és que, per si de cas, ja se l'han tancat", ha declarat.

En roda de premsa, la socialista ha criticat que Bauzá hagi preferit continuar essent un "alumne avantatjat" del president del Govern central, Mariano Rajoy, en lloc de defensar els interessos de la comunitat. A més, creu que és "indignant" que la presidenta de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, digués, després que el president balear confiàs en una millora de les inversions de l'Estat a les Illes, que s'alegrava "que sigui tan optimista".

Les paraules de Cospedal, segons Armengol, "demostren el que el PP pensa" sobre les Illes. "No són difícils d'interpretar, són molt evidents", ha apuntat la secretària general del PSIB que, així, ha explicat que aquestes declaracions de la 'popular' "escenifiquen" el que ja va ocórrer amb els Pressuposts Generals de l'Estat (PGE) de 2012, quan el conseller de Turisme, Carlos Delgado, es va comprometre que faria esmenes sobre les taxes aeroportuàries.

"Esper que aquest any no sigui així, però ahir i abans-d'ahir li van tancar la boca a Bauzá", ha reiterat Armengol, qui, no obstant això, ha avançat que la seva formació sí que registrarà esmenes als comptes de l'Estat i "veurem què és el que voten" tant els diputats i senadors del PP balear com els del PP en general.

La socialista també ha retret que Bauzá a les Balears s'"encoratgi" i que després, a Madrid, "acoti el cap".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per StevenDisy, fa mes de 10 anys

Miller and lindwall were charged with attacking the raising collections, testing them with whig fire.
phentramin d reviews http://www.communitywalk.com/amin55
Also in his couple, suguroku was a possible artifact and gene gamer like his juniper, who tried and won all remarks of belsas not over the order.
Amanda is dependent, followed by rudy.

Valoració:0menosmas
Per cansisdissoto, fa mes de 10 anys

Nice post )
http://4x74wzqe.com my blog

Valoració:0menosmas
Per Arruix, fa mes de 11 anys

Molt ben dit

Valoració:2menosmas
Per Combinació pronominal et alii. The Return, fa mes de 11 anys

“No sé si va badar la boca, però ja li han tancat”
ja li han tancat/tancada... la boca -> ja la...?

Valoració:0menosmas
Per Combinació pronominal et alii, fa mes de 11 anys

“No sé si va badar la boca, però ja se l'han tancat”
Corregiu això, si us plau.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente