algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Nájera dimitirà de gerent del Consorci de la Platja de Palma

Bauzá queda sense candidats per a Turisme i podria nomenar Delgado

La comissionada i gerent del Consorci de la Platja de Palma posarà el pròxim dia 20 el càrrec a disposició del nou conseller de Turisme, passa prèvia per presentar la dimissió, ja que el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç cometé l'"errada" de consignar de manera conjunta la gerència del Consorci amb el nomenament de comissionada del Govern central. El futur conseller de Turisme, que és el president del Consorci de la Platja de Palma, és qui té la potestat d'elegir el gerent de l'esmentat organisme.

El líder del PP balear i futur president del Govern, José Ramón Bauzá, sorprèn tothom i no diu res sobre el seu futur gabinet. Respecte de Turisme, Aurelio Vázquez, expresident de l'Agrupació de Cadenes Hoteleres, ja ha estat descartat, perquè està molt vinculat a Iberostar i el seu nomenament ha estat rebutjat per altres empresaris importants. No pot descartar-se que Inma de Benito, gerent de la Federació Hotelera, sigui l'escollida.
Si, finalment, De Benito refusa l'oferiment, Carlos Delgado podria ser l'elegit, tot i que no gaudeix del consens del sector. De fet, durant la seva etapa com a batle de Calvià, ha mantingut enfrontaments severs amb diferents hotelers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.