algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Govern central ha aportat 16,5 milions al Consorci de Platja de Palma

Els diputats del Partit Popular per les Balears havien sol·licitat la informació sobre la inversió pública

El Govern central ha aportat al Consorci per a la millora de la Platja de Palma un total de 16,5 milions d'euros des de la creació d'aquest organisme fins al passat mes de juny, que suposa la major quantitat desplegada en els tres projectes de requalificació de destinacions madures que s'ha emprès. Així ha respost l'Executiu central a la pregunta parlamentària formulada pels quatre diputats del PP per les Balears en el Congrés --María Salom, Enrique Fajarnés, Juan Carlos Grau i María Antonia Mercant, que van sol·licitar informació sobre les quantitats desplegades per posar en marxa els projectes extraordinaris de requalificació de destinacions madures.

En la seva resposta, es detalla que, a part de la inversió dedicada a Platja de Palma, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç ha desplegat un inversió estatal de 3,2 milions d'euros per al consorci per a la rehabilitació turística del sud de Gran Canària i 5,25 milions per al consorci Qualifica de la Costa del Sol. D'altra banda, els diputats nacionals del PP per l'arxipèlag també han sol·licitat informació sobre el nombre d'empreses de les Balears que han optat a la inversió del Plan Renovació per a la reforma d'instal·lacions turístiques.

Sobre això, el Govern subratlla que, amb càrrec a aquest programa, s'han realitzat un total de 624 operacions amb una inversió de 213,6 milions d'euros, la qual cosa representa el 21,38% del crèdit total desplegat a nacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.