cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El jutge de l'Ibatur imputa Flaquer

El magistrat Juan Ignacio Lope Sola ha imputat Joan Flaquer, diputat del PP i antic conseller de Turisme, en el cas Ibatur. Cal recordar que, dies enrere, el mateix polític va presentar un escrit al jutjat en el qual demanava que se'l "tingui per personat a la causa en la mesura que sa senyoria estimi més oportuna".

En relació amb la petició de Flaquer, el fiscal Anticorrupció Juan Carrau va enviar un escrit al jutge en el qual afirma que "és procedent l'admissió de la seva sol·licitud de personació, sempre que sigui en condició d'imputat, a fi que pugui tenir coneixement dels fets i exercitar així la seva defensa".

El fiscal hi afegeix que "en efecte, de les declaracions de diverses persones", com ara l'exregidor de Lloseta Felip Ferré i l'exgerent del CDEIB Antònia Ordinas, "com també dels diversos documents, s'aprecia que hi ha indicis de la seva possible participació en delictes de malversació, frau a l'Administració, prevaricació i falsedat". El Ministeri també hi indica que "en tot cas, les diligències d'investigació no han conclòs, de manera que no semblava oportú en el present moment rebre la seva declaració en qualitat d'imputat, motiu pel qual no es va sol·licitar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.