nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

El Consell de Mallorca aprova l'increment de la taxa del fems

La nova tarifa de residus urbans per a 2011 patirà un increment del 0,22 % en cada tona, és a dir, 29 cèntims més que enguany

45724
Una votació en el Ple d'avui en el Consell de Mallorca. | Ferran Aguiló - T. Ayuga.

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat avui, amb l'abstenció de PP i UM, la tramitació inicial de la nova tarifa de residus urbans per a 2011, que patirà un increment del 0,22% en cada tona, és a dir, 29 cèntims més que aquest any, assolint una taxa de 131,52 euros/tona. Un comunicat del Consell de Mallorca aclareix que el d'avui "només és el primer tràmit per aconseguir l'aprovació definitiva de la tarifa" i anuncia que, "en breu", la consellera insular de Medi Ambient, Maria Magdalena Tugores, convocarà la comissió de residus per arribar a un consens definitiu. El grup "popular" en el Consell, segons relata el comunicat, fet un oferiment perquè l'aprovació definitiva d'aquesta tarifa sigui llesta en mes i mig i s'han compromès a presentar alternatives i proposades per a la pròxima comissió de residus.

En el ple d'avui també s'ha fet llum verda a la línia extraordinària d'ajuts de 9 milions d'euros als ajuntaments que ahir va avançar la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, amb el previ suport de tots els grups. Aquest suport s'ha visualitzat avui en el ple, on la proposta s'ha aprovat per unanimitat de tots els grups, amb l'objectiu que aquesta ajuda serveixi als municipis per afrontar les despeses de manteniment d'equipament local i per fer front al pagament de proveïdors en aquests moments de crisi econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.