algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
20°

Rubio diu que estava obligat pel pacte amb UM

L'exportaveu del PP al Consell de Mallorca, Fernando Rubio, ha assenyalat avui que el seu partit va votar a favor de la venda del solar de Can Domenge, a causa que en la passada legislatura, «teníem un pacte polític amb UM pel qual nosaltres havíem de donar suport a totes les iniciatives i propostes que vinguessin del Consell Executiu», mentre que, al seu torn, aquesta operació urbanística, investigada judicialment, comptava amb informes tècnics que eren favorables.

Rubio ha fet aquestes declaracions el mateix dia en el qual ha estat imputat en el cas Can Domenge per part del magistrat instructor de les Diligències Prèvies obertes en la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de les Balears, Francisco Javier Muñoz, qui li ha citat a declarar el pròxim 16 de novembre a les 11.30 hores.

L'exportaveu i actual conseller popular al Consell va mostrar la seva disposició a col·laborar amb la Justícia i ha remarcat que el seu partit sempre ha actuat amb «bona fe». Malgrat que el seu partit va votar a favor d'aquesta operació, denunciada per Núñez y Navarro, Rubio ha recalcat que el PP «no era responsable, ni el que prenia la decisió» en la venda del solar, ja que, segons ha recordat, no formava part del Consell Executiu del Consell de Mallorca, presidit en la passada legislatura per Maria Antònia Munar (UM), qui també ha estat imputada aquest matí en el cas Can Domenge, per la qual cosa haurà de comparèixer davant del jutge el 16 de novembre a les 10.00 hores.

Així, Rubio ha insistit que per al seu partit, la proposta d'UM era «legal» i ha afegit que el PP «no tenia personal ni funcionaris que ens diguessin com s'havien de fer les coses, sinó que ens guiàvem pels informes tècnics i jurídics dels funcionaris del Consell de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sonbanoart, fa mes de 14 anys
I el Sr. rubio que no es llicenciat amb Dret?
Valoració:0menosmas
Per Crits, fa mes de 14 anys
O sia... que havien pactat que havien de donar-se SUPORT MUTU EN TOTES SES COSES... i, pel que implícitament diu el Sr. Rubio, també en sa comisió i encobriment des desfalcos a sa caixa pública.

Ho heu dit tot vos totsolet, Sr. Rubio!!! Gràcies per sa claretat.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente