algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Alia: “Matas volia un Illesport més operatiu”

L'exdirector gerent d'Ibatur no recordà qui escollí l'equip ciclista que va pagar el Govern balear ni que s'adoptàs cap acord sobre el seu patrocini

111910
Juan Carlos Alia, ahir desprès de declarar davant el jutge José Castro. | P.C.

L'exdirector gerent d'Ibatur Juan Carlos Alia afirmà ahir en relació al cas Palma Arena que participà en una reunió en la qual assitiren eren l'expresident balear Jaume Matas i l'exconseller de Turisme Joan Flaquer. Alia assenyalà que fou "Matas qui proposà crear una comissió executiva perquè la Fundació Illesport fos més operativa per tal que no obligàs a reunir tantes persones". Alia digué que es va enterar del seu nomenament com a membre de la junta del patronat quan va ser convocat a una de les trobades en què coincidí amb l'exdirector general d'Esports Pepote Ballester.

Afegí que només acudí a dos encontres i que no recorda haver rebut cap ordre del dia ni que "es contractàs personal". En la seva declaració com a testimoni tampoc no recorda "qui escollí l'equip ciclista" que representà les Illes Balears en les competicions internacionals ni que "s'adoptàs cap acord" respecte del patrocini de l'equip.
Alia dimití com a director gerent d'Ibatur el juliol de 2004 pel cas Rasputín, en el qual s'investigaren els pagaments realitzats amb doblers públics en un club nocturn en un viatge oficial a Rússia. També declarà com a testimoni l'advocat Fernando Morell, exvocal jurídic de la Fundació Illesport. Morell digué que havia estat a tres taules de contractació, però que desconeixia els elements de judici emprats per l'òrgan de contractació "per fixar en 870.000 euros l'import de la campanya" de l'agència de publicitat Nimbus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mendiçabal, fa mes de 14 anys
vaja uns personatges que mos representen pel món, estic empegueït. I a damunt cobrava per poser-se tip de tot. Mos mereixem el que vivim, aquestes herències només es mereixen l'extradició i que no tornin.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente