cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

El GOB demana a Antich que no cedeixi al “xantatge” d'UM

Vuit activistes es plantaren davant la seu del Govern amb el lema "Salvem Mallorca encara!"

El GOB es tornà a plantar ahir davant el Consolat de la Mar. I ho va fer en plena polèmica pel projecte del camp de golf a Son Baco. Els ecologistes foren clars a l’hora de demanar al president Francesc Anctich que no cedeixi al "xantatge polític" que segons ells planteja UM sobre aquesta qüestió.

"Ja sabem que UM no respecta ni les lleis ni els acords", afirmà la portaveu Margalida Ramis, "però el senyor Antich i el seu Govern no poden fer el mateix". El GOB considera que s’ha arribat a la situació actual perquè l’Executiu ha permès l’impuls d’una sèrie de propostes que són "disbarats urbanístics". Començant pel decret Nadal, que ha permès la presentació de l’esmena d’UM sobre Son Baco, "una norma que mai no hauria d’haver aprovat un Govern progressista", es va queixar Ramis.

Sobre el projecte del camp de golf, els ecologistes recorden que és il·legal i que així ho admeté el Consell de Mallorca quan acceptà el seu recurs contra la declaració d’interès general. El GOB, però, també veu amb preocupació que ara es pugui "compensar" Campos amb el desenvolupament d’Àrees de Reconversió Territorial (ART), "investigades per la Fiscalia i que s’haurien d’haver eliminades segons l’acord de governabilitat". "Una barbaritat", resumí Ramis.

Durant l’acte de protesta d’ahir, vuit activistes es plantaren davant la seu del Govern amb el lema "Salvem Mallorca encara!". El GOB avisà que de manera intencionada han recuperat la llegenda amb la qual sortiren al carrer —aleshores amb els partits d’esquerres— la legislatura passada i que ho poden tornar a fer.

El grup ecologista es queixa de manera especial que des de fa dos mesos i mig esperen sense èxit que els rebi el president Antich, per tal de tractar la seva política territorial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Damià, fa mes de 15 anys
Moltes gràcies GOB, per dir ben clar el que tenim: un xantatge ben clar d'un partit dirigit per gent que no es creu el que va signar.
Valoració:8menosmas
Per xesc, fa mes de 15 anys
Som soci del gob des de fa molts d'anys i així i tot començ a estar fart
d'aquesta mena d'histrionisme dels seus dirigents i que es comportin com si el gob fos un partit polític qualsevol. Tot plegat me recorda aquella pancarta de
"pacte de ciment" , pocs dies abans de les eleccions del 2003, que, de fet, serví d'arc de triomf a Jaime Matas. Crec que el seny hauria d'estar tan protegit com el ferreret... o més!
Valoració:-16menosmas
Per Xesca, fa mes de 15 anys
Xatatge? UM demana el que demanen a Campos. UM està compromès a Campos. I, com va escriure en aquest diari Josep Melià Ques, un cas no és el model. El psoE és el que juga brut. Pacta i després vol fer sempre i en tot el que li plau. Idò no. Això no és xantatge. Això és no ser herbes molles, amb les quals, sempre ...
Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente