nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Rotger i Pastor igualen forces en el PP Mallorca

Els dos candidats feren campanya dimecres davant una junta territorial de Palma dividida i es reparteixen suports

Els dos principals candidats a la presidència del PP de Mallorca, Joan Rotger i Antoni Pastor, mantenen igualades les seves forces en el procés que els ha de dur al congrés insular del 29 de novembre. Ambdós, juntament amb el tercer en discòrdia, Joan Ferrer, estan fent la ronda de visites a les diferents juntes locals a la recerca d’avals i, fins ara, s’estan repartint els suports pràcticament a parts iguals. Les dues candidatures aconseguiran el nombre d’avals necessaris sense problemes —172 d’un total de 860 compromissaris—.

Dimecres els respectius batles de Selva i Manacor feren una visita clau a una junta territorial de Palma —la que aporta més compromissaris— que es manté dividida. Mentre que l’actual presidenta a Ciutat, Catalina Cirer, i el seu número 2, Rafel Duran, opten per la candidatura d’Antoni Pastor, el sector més afí a l’actual direcció autonòmica i a l’exsecretari general, José María Rodríguez, estan recollint suports per al candidat oficilialista, Joan Rotger.

En qualsevol cas, la situació també es repeteix a altres municipis importants com ara Marratxí i Llucmajor, així com també a juntes locals menys representatives com Felanitx i Sóller, per posar alguns dels exemples confirmats. Tot i que tenen l’aparell del partit en contra, la candidatura de Pastor assegura que disposa de suports significatius a nombrosos pobles de la Part Forana.

Visita a Calvià, feu de Delgado

Si dimecres visitaren Palma, Rotger i Pastor anaren al dia següent a un altre municipi clau però difícil per a ambdós: Calvià. Com que es tracta del feu de Carlos Delgado, els seus compromissaris donaran suport a Joan Ferrer, que es presenta al PP de Mallorca per defensar els postulats de Delgado.

La candidatura de Ferrer és, de fet, un element desestabilitzador per a l’estratègia de les altres dues perquè pot fer desnivellar la balança. La direcció també comprovarà si Delgado manté la força que demostrava al congrés autonòmic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per LLUIS, fa mes de 15 anys
PASTOR EL MILLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ANDEVANT
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente