cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els batles del Pla estudien la promoció de la comarca i el producte quilòmetre zero

Els batles del Pla de Mallorca s'han reunit aquest dijous a Sencelles per a tractar la promoció de la comarca a través de productes quilòmetre zero i un projecte fotogràfic.

A la trobada dels primers edils ha assistit la presidenta de la Mancomunitat del Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, i el director insular de Turisme per a la Governança i Sostenibilitat del Consell de Mallorca, Pedro Mas, segons ha indicat la mancomunitat en un comunicat.

En el transcurs de la reunió s'ha presentat el treball realitzat per l'empresa Aurea Nature en el marc del projecte de 'Sostenibilitat Turística en Destins' de promoció audiovisual de la comarca. Aquest treball s'ha presentat en format de base de dades oberta al públic en general.

També s'ha explicat per part de l'empresa Global Dit del treball que es realitza per a implementar, durant els pròxims mesos, l'estratègia d'inclusió dels productes de km0 a la comarca. Ara es realitza un inventari amb la col·laboració dels Ajuntaments de productors locals. Posteriorment es pretenen generar sinergies entre les empreses d'allotjament i restauració i els productors locals com a via de promoció.

L'empresa aplicarà al Pla de Mallorca una estratègia d'inclusió de productes de quilòmetre zero que s'afegeixi al model de destí rural del pla i que incentivin l'emprenedoria i ofereixin noves oportunitats laborals als seus habitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.