algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
20°

L'OCB de Manacor posa en marxa la iniciativa 'Caminam en català'

223449

El proper dissabte, 18 de novembre, l'Obra Cultural Balear (OCB) de Manacor comença una nova secció on es barreja una caminada per les nostres contrades i la utilització de la nostra llengua, el català.
«L'objectiu és començar a crear espais on ens puguem comunicar en català i està obert a totes les persones que parlam en català com a llengua vehicular i també a totes aquelles persones no catalanoparlants però que volen aprendre la nostra llengua i la volen practicar», han assenyalat.

La primera caminada serà aquest dissabte, 18 de novembre. Es tracta d'una caminada fàcil d'unes dues hores aproximadament. La concentració serà a l'aparcament del supermercat Eroski, a les 9 hores del matí i d'allà es partirà cap a Son Peretó, on es farà una explicació sobre aquesta basílica precristiana, una de les més ben conservades de Mallorca. Després de la visita, hi haurà l'opció de dinar a un restaurant de Sant Llorenç o menjar pa i taleca. També hi haurà l'opció de tornar amb bus cap a Manacor per a qui així ho desitgin. Si qualcú té més caminera pot tornar a peu per la via verda cap a Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Violeta, fa 6 mesos
Tal vegada també els podríem animar a que tornessin a omplir el buit que han deixat a la escanya vaciada. Tothom estaria al seu lloc natural i ells en sa salsa.
Valoració:4menosmas
Per Violeta, fa 6 mesos
Aquí caminen, mengem, correm, feim esport, ens divertim amb català. Acceptem als de fora, sigui quina sigui la seva llengua. Per què no fan el mateix amb la nostra? No els obliguem a venir ni a viure aquí. A què vénen tantes queixes per voler parlar la nostra llengua?
Valoració:2menosmas
Per Nina Tonina, fa 6 mesos
Tot i sempre en català!
Valoració:7menosmas
Per TSF, fa 6 mesos
M'agraden molt aquest tipus de trobades, fer exercici sempre està be i coneixer una mica d'història amb aquesta visita guiada i amb la meva pròpia llengua, em sembla un pla perfecte, espero molts mes trobades d'aquest tipus
Valoració:8menosmas
Per Patriota, fa 6 mesos
Y si "callamos en catalán"? Plastas.
Valoració:-11menosmas
Per oremus, fa 6 mesos
Ahora resulta que para caminar hay que hacerlo en catalán. Un chino, un croata o un mongol tienen que estar permanentemente sentados o haciendo la siesta.
El fanatismo y la estulticia no tiene fin. Yo camino cuando las articulaciones me lo permiten, no el catalán.
Vamos perdiendo los oremues.
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente