cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Apareix una pintada a la Casa de la Vila de Felanitx que diu «puta Espanya»

Aquest dissabte han aparegut un seguit de pintades a la Casa de Vila de Felanitx. Una d'elles, situada en una de les façanes principals, diu «Punta Espanya». Una altra proclama el missatge «Felanitx per a qui l'habita».

L'Ajuntament, governat pel PP, ha «lamentat i condemnat aquestes mostres d'incivisme». «Aquests tipus d'actes no tenen sentit en una societat democràtica, de respecte i de convivència. Se seguiran els procediments per esbrinar l'autoria», ha assegurat el consistori.

En la mateixa línia, la batlessa Catalina Soler ha assegurat a les xarxes socials sentir-se «molt trista i decebuda». «Aquest no és el camí. La policia local fa feina per identificar els/les autors/es», ha sentenciat.

Per part seva, el Bloc per Felanitx ha lamentat les pintades i en un missatge a les xarxes socials ha assegurat que «hi ha infinites maneres de protestar, però la de vandalitzar el patrimoni de tots no sembla la millor, ni fa cap favor a la causa que es vol defensar, per molt justa o noble que sigui».

L'aparició de les pintades també ha estat condemnada per la cúpula del PP. Tant la presidenta del Govern, Marga Prohens, com el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, han mostrat el seu rebuig. «Aquests actes no tenen cabuda en una societat democràtica. El respecte a les institucions és essencial per a la nostra convivència», han assegurat.

Aquestes pintades arriben en una setmana marcada per l'aparició de pintades vandàliques de caràcter espanyolista contra la seu de l'STEI i la seu del PSOE a Sóller. Van aparèixer missatges de «viva España» i «traidores». Per ara no ha transcendit oficialment l'autoria d'aquests atacs espanyolistes.

Precisament des de l'STEI també han condemnat les pintades aparegudes aquest dissabte a Felanitx. Miquel Gelabert ha fet una piulada a les xarxes socials assegurant que «d'aquesta manera no se solucionen els temes polítics». «Cal fer política des del respecte. Demano als parlaments (estatal, autonòmics i locals) que debatin sense tanta crispació i no fomentin el conflicte social. Cadascú ha de saber estar al seu lloc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 9 mesos
Tots pensam el mateix. FALSA PINTADA... Segur que no portaveu ulleres de sol i bufanda?
Valoració:0menosmas
Per inca, fa 9 mesos
Pudoreta d'atac de falsa bandera perpetrat per voks i el partit del palma Arena i la maqueta de l'òpera d'1M€ (que encara ara s'estan pagant, per cert)
Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa 9 mesos
Això és cosa d'en Barrilete.
Valoració:1menosmas
Per Catalunya insular, fa 9 mesos
La netedat, la higiene, el civisme, la pulcritud, la lluita amb el lliri a la mà i el somriure només serveix per a tapar la covardia o el botiflerisme d'alguns. Que el seny no ens faci traïdors.
Valoració:3menosmas
Per Schmidth, fa 9 mesos
Totalment d'acord guillem. Una falsa bandera! Hi he pensat amb aquesta possibilitat. Amb aquests gàngsters ens podem esperar qualsevol cosa. També crec què no és necessari fer mal bé el patrimoni què és de tots. Potser elss utilitzin qualsevol excusa o oportunitat per fer mal però crec què no és el nostre taranà. No som com ells. No m'hi trobaran amb les seves tàctiques de joc brut. No estam a una democràcia normal, ni a una democràcia diria jo però crec en l'elegància i no importa arribar a aquestes porcades. I ja què els han mencionat... gràcies valtònyc i llibertat hassel!!
Valoració:3menosmas
Per Guillem, fa 9 mesos
Una pintada de mal gust, una brutor, un acte d'incivisme, un atemptat contra un bé públic que no aporta res de bo a la comunitat. L'autor mereix el menyspreu i la condemna de tota la gent que estimem els bens públics. Probablement una pintada de falsa bandera per animar a participar a la manifestació de demà convocada per PP-VOX contra l’amnistia.
Valoració:13menosmas
Per ???, fa 9 mesos
D'imbècils fer pintades contra els fatxes que gaudeixen d'impunitat? Vivim en una democràcia que no és cap democràcia i la gent s'expressa de la manera que pot. En Valtònyc i en Hasel ho saben prou.
Valoració:7menosmas
Per Pepet, fa 9 mesos
Crida molt l'atenció,que ho hagin fet amb spray,de color blau,solen emprear,el negre,o vermell,dona que pensar....
Valoració:6menosmas
Per Schmidth, fa 9 mesos
Es inevitable trobar alguns imbècils en qualsevol banda. Crec que sobra dir què així no i que no mos representen. Quan passa això s'ha d'actuar amb contundència. Per totes les parts, vul dir...
Valoració:1menosmas
Per Catalunya insular, fa 9 mesos
És el mínim d'educat que se'ls pot dir als ocupants espanyols! Felicitacions, compatriotes i patriotes!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente