cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Veïns de Banyalbufar tallen la carretera en protesta pel renou de les carreres il·legals de motos

Els veïnats de Banyalbufar i Estellencs es declaren farts del renou que fan les carreres il·legals de motos.

Un grup de veïns de Banyalbufar han fet una acció simbòlica i han tallat, durant mitja hora, la carretera que travessa el poble brandant una pancarta en la qual s'hi podia llegir el lema 'Serra de Tramuntana, patrimoni mundial de renou i la delinqüència vial'.

Els veïns han explicat que estan farts dels renous i l'incivisme dels motoristes i denuncien que «les motos travessen el centre del poble fent accelerades i acrobàcies. També expliquen que entre aquests motoristes «hi ha policies».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 9 mesos
I jo les trob ben encertats. Ja fa massa temps que pateixen aqueix tipus de molesties. Les autoritats pertinents han de posar fil a l'agulla, i donar solucions adequades per evitar.ho.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 10 mesos
Banyalbufar, Estellencs i molts d'altres petits pobles de Mallorca, pel fet de ser pobles que han de suportar una ocupació de trànsit de pas abusiu, amb contaminació acústica i ambiental aliena a les seves necessitats, haurien de imposar ja la velocitat màxima 20Km/h. Res impedeix als seus Ajuntaments reduir en l’ordenança municipal el límit de velocitat dins del seu casc urbà.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente