cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Un micròfon obert revela discrepàncies entre el batle i altres membres del PP de Calvià

Durant la sessió plenària del mes de juliol de l'Ajuntament de Calvià, celebrada el passat dijous, un micròfon obert va revelar discrepàncies entre el batle, Juan Antonio Amengual, i la segona tinenta de batle, Isabel Bonet.

Amengual i Bonet van discutir sobre el posicionament que havia de tenir l'equip de govern davant una moció presentada pel PSOE referida a la gratuïtat de tots els trams horaris de l'escoleta per a infants de 0 a 3 anys.

Com es pot sentir a partir del minut 1:34:00, l'equip de govern discuteix a micròfon obert sobre si han de votar en contra o a favor de la moció. Malgrat que un dels comentaris va ser «si votem en conta demà sortirem als diaris», finalment van rebutjar la proposta de l'oposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa 12 mesos
A la curta o a la llarga és treuran els ulls entre ells mateixos. Segur.
Valoració:2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 12 mesos
Amb tanta IA i màquina ja no fan falta escoletes. El xantatge del Sistema contra les persones que no volen ser esclaves ha estat brutal. Han passat de dir "O acceptau les condicions infrahumanes o durem esclaus d'Àfrica i d'Amèrica" a dir "o sereu substituïts per la IA". Molts no acceptam els xantatges. No tindrem fills després d'haver viscut el discurs que una màquina pot substituir tres humans, com diu un directiu d'una empresa de neteja a Balears. Qui parla en nom del Sistema perd tota la classe quan cau en el xantatge emocional. El resultat és que, per exemple, l'extrema dreta italiana, un ministre, lamenta la substitució racial. Han tensat tant la corda de la gent obrera, que l'han rompuda. Ara, per tant, escoletes amb mesquites i amb menjador sense carn de porc a Santa Ponça. Gràcies i disfrutau de la societat que heu dissenyat.
Valoració:4menosmas
Per Com sempre, fa 12 mesos
Que els del PP se duen a matar entre ells, ve de molt de temps enrera i ho sap tothom
Valoració:11menosmas
Per No duraran, fa 12 mesos
No duraran més que quatre anys. Aquesta Bonet és una destralera i VOX resta més que no suma. L'únic que els podria afavorir és que a Espanya, el PSOE faci concessions a Puigdemont. Quatre anys són molt llargs, poden passar moltes coses, però si arriben al final de totes dues legislatures, l'autonòmica i l'espanyola, i Sanchez pacta amb els independentistes catalans, l'acampanya anticatalanista permanent de la dreta està servida.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente