nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

[VÍDEO] Un regidor de Ciudadanos d'Andratx vexa una regidora per «ser dona, catalanoparlant i d'origen colombià»

Vicenç Vidal, membre de l'executiva de MÉS per Mallorca i senador de designació autonòmica, ha compartit un vídeo a les xarxes socials denunciant un comentari «masclista, xenòfob i catalanòfob per part d'un regidor de Ciutadanos. La peça mostra una sessió del Ple de l'Ajuntament d'Andratx en què Ángel Hoyo, regidor del partit espanyolista liberal, qüestiona la capacitat redactora de Grace Bolaños, de MÉS per Mallorca.

Hoyo comenta, amb certa condescendència, que la redacció d'una pregunta que li formula és «bastant defectuosa» i li proposa de fer-la en castellà, «que s'expressarà millor», ja que no era capaç d'entendre-la. Igualment, el regidor de Ciutadans dubtes que «el seu partit li ho permeti», en clara al·lusió a la política lingüística defensada pel partit ecosobiranista que la regidora interpel·lada representa.

Després d'aquest comentari, diversos membres del consistori li han reprovat les paraules utilitzades. Finalment, la batlessa, del Partit Popular, s'ha dirigit en castellà a Bolaños recordant-li que podia formular la pregunta en la llengua que preferís.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clar com l´aigua, fa dervers d'un any
Idò la preferesc a un mascle de ciudadanos i espanyol!
Valoració:-1menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
Ciudadanos és el que és: Un partit inútil que només genera odi i sobre tot anticatalà.Pura clavaguera
Valoració:9menosmas
Per veri, fa dervers d'un any
Al digital e-noticies.cat :Una presentadora de TV3 es queixa dels "putos espanyols de merda"
Valoració:8menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Buenooooooo, lo que le ha dicho...
Valoració:-5menosmas
Per Son així, fa dervers d'un any
Uroooooooo! Per una persona hispanoamericana que no rebutja al poble mallorquí, ni a la llengua catalana, que podria ser vital per convéncer als seus paisans i a tots els nouvinguts llatinoamericans, dels avantatges de la integració a dins de la nostra cultura, aquests "enterrador de partits polítics que fan les darreres esperonetjades", la humil la per ser catalanoparlant. I per si fos poca cosa, li f0t una altra estocada per la " greu tara física de ser dona" i una altra de propina per l'absurd de ser d'un país que no és Espanya, en aquest cas de Colòmbia. I és que son unsvracistes. Perque ja se contava fa anys, quan el partit encara era viu i l'Arrimadas renyava al president Quim Torra com si fos un infant dolent al Parlament de Catalunya, que un dels seus pesos pesats va demanar hora per un metge que no coneixia. Però quan va anar a la consulta i se va trobar amb un doctor de raça negra, s'en va anar sense ni tan sols parlar de la possible dolència.
Per tant, no és rar que Ciudabàmbols s'en vagi a norris irremeiablement, amb tan de racisme, tanta grolleria i tanta beneitura com exhibeixen.
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente