algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'Ajuntament de Pollença respon a les crítiques pels incidents del Pi

L'Ajuntament de Pollença ha emès un comunicat aquest dimecres responent a les crítiques referents als incedents ocorreguts durant la celebració del Pi de Sant Antoni. El consistori reconeix els errors comesos i promet aprendre'n per evitar repetir-los en un futur.

El comunicat insisteix en indicar que, malgrat diversos esdeveniments que van incrementar-ne el perill, «la diada va ser tranquil·la». El consistori lamenta que s'aplicàs saïm al pi, cosa que diversos usuaris de les xarxes han discutit que efectivament ocorregués, i que l'afluència de persones no permetés clavar correctament la soca al centre de la plaça. Critica també l'existència d'«actes incívics» per part de particulars, que investigaran.

El comunicat refereix també al fet que l'equip de govern decidís cancel·lar la festa, havent arribat a mitja nit sense que ningú hagués coronat el pi. Sense donar-hi major explicació, afirmen que es reuniran per valorar els esdeviments i treballar conjuntament per millorar-ne la seguretat de cara als anys vinents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Formentor, fa dervers d'un any
Es pujen els sous i augmenten la seva incompetència
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente