algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Crítiques a IB3 per comentaris masclistes durant la retransmissió del Pi de Pollença

«Aina, ves a ca la padrina i descansa»

La cadena pública de televisió de les Illes Balears, IB3 Televisió, ha rebut nombroses crítiques per comentaris masclistes durant la retransmissió del tradicional Pi de Sant Antoni de Pollença. La jornada, marcada per diversos incidents que l'Ajuntament ha lamentat, fou oficialment cancel·lada abans que ningú coronàs el Pi.

Les crítiques a la retransmissió neixen arran d'un comentari que feu la comentadora sobre l'intent d'una al·lota de pujar al Pi. Ja durant els moments anteriors s'havia fent continua referència al fet que existia un considerable predomini d'homes fent-se lloc per intentar escalar fins rompre la bossa de paperins de les branques més altes.

Després que una al·lota desistís de l'intent de pujar-hi, la comentadora d'IB3 li aconsellà que partís «a ca la padrina» a «descansar». Diverses veus a les xarxes ho han criticat, titllant els comentaris de paternalistes i masclistes i reclamant una rectificació per part de la cadena de televisió. D'altres han recordat que aquests comentaris vulneren la legislació en matèria d'igualtat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sophie, fa dervers d'un any
Hi,

I intend to contribute a guest post to your website that will help you get good traffic as well as interest your readers.

Shall I send you the topics then?

Best,
Sophie Miller
Valoració:0menosmas
Per Marc, fa dervers d'un any
Mediocríssima locutora que no va tenir sentit del ridícul quan va presentar les pitjors campanades d'IB3 de tota la seva història. Però ella, Barbie de pacotilla, com qui sent ploure.
Valoració:2menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Crec que no s'hauria d'haver mentat d'una manera específica que era una al.lota. L'errada pens que és insistir en aquest fet. Tan se val la condició biològica del participant. Precisament l'igualtat consisteix en no mentar de forma específica dita condició: és una dona, molt bé, com si és un home o un àlien. És com dir que una dona val tant com un home. Per ventura qualcú encara ho dubte?.
Valoració:6menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Cal recordar d'on venim. La mateixa persona que va dfer aquests comentaris ara fa dos dies, ja fa uns anys a la mateixa retransmissió se va negar a dir que s'estava aplaudint a un dels participants perquè duia la camiseta verda de CRIDA, i va amollar el famós "ah idò clar, mamballetes". Simplement perquè per desgràcia no me ve gens de nou el comentari venint de qui va venir. I com ja va dir Margalida Solivellas en una conferència de fa temps sobre els mitjans de comunicació en català a les Illes, IB3 segueix dirigida i controlada bàsicament per la gent que PP i UM hi van posar a dit en la seva creació. Això només se canvia com se va fer amb Canal 9, tancant de tot i començant de 0 com amb Àpunt.
Valoració:9menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Feu riure. Vos fugirà de les mans això. En comandar VOX no ploreu. Jo també n’estic fart de paternalismes, però dels vostres. Una al.lota diu que hauria d’haver anat a veure sa padrina, i després d’unes quantes vegades de voler pujar al pi (i bé que feia), la periodista diu (sense cap intencionalitat, com es veu amb el to de veu) que se’n pot anar a veure-la, a sa padrina. Si hagués estat “au, au, Tomevet, que fa tres vegades i tanmateix no pots… ves a veure sa padrina”, no hagués passat res. PELL FINA han dit. Jo dic que vos fugirà de les mans, això de cercar ossos dins el lleu.
Valoració:6menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Aquesta Aina es un maleducada, tregent es ditet a pasetjar. Ademes de fer es ridicul quan se veía que no pasaría de la primera corda. O es que pe esser dona la resta a de deixar-la passar pero que si? L'any que ve Durán un pi de dos metres pero a qué ses famelles puguin enfilar-s'hi. I sensei pixa de porc, clar
Valoració:-20menosmas
Per ostres, fa dervers d'un any
Que piel tan fina
Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente