algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Denuncien que l'empresa concessionària del TIB va obligar el conductor agredit a continuar treballant després de l'atac

207405

El Sindicat Independent de Treballadors i Empleats de les Illes Balears (SITEIB), que ja va condemnar l'atac rebut per part d'un conductor d'un autobús del TIB aquest dissabte a la localitat mallorquina de Consell, vol denunciar també que Empresa Martín SA, l'empresa prestatària del servei a la zona nord (Alcúdia - Inca - Palma), va obligar el conductor agredit a continuar conduint després de l'atac.

«Consideram que aquesta situació és intolerable, ja que les imatges, que demostren la brutal agressió patida, també acrediten la situació de xoc psicològic en què va quedar el xòfer. Tot i això, només va ser quan el conductor es va negar a continuar al seu lloc de treball indicant que necessitava urgentment anar a l'hospital que l'empresa va cessar en el seu requeriment que continués treballant. Crida poderosament l'atenció que, veient l'estat en què es trobava el conductor, l'empresa el va emplaçar a continuar en línia», denuncien.

És per això que consideren que la Conselleria de Transports del Govern hauria d'obrir una investigació per a aclarir si l'actuació de l'empresa va ser la correcta.

Cal recordar que el passat dissabte un conductor de la línia del TIB a la zona del Raiguer va ser agredit, quan es trobava fora del vehicle, per dos homes -pare i fill- que li recriminaven que no s'hagués aturat perquè el fill agafés la línia de bus, que ja estava en ruta dins la seva hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Agents socials, fa dervers d'un any
I els de CCOO què diuen? Res, amén amén a na Francina Armengol.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Algú pensa que són esclaus?! I que no es d'un estament oficial?
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente