cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Reclamen la finalització de les obres a l'escola Sa Torre de Manacor que varen començar fa més de quatre anys

Les famílies de l'escola Sa Torre de Manacor s'han concentrat per a mostrar que no hi ha espai a l'escola «malgrat el compromís» d'Antonio Morante Villa, director general de Planificació, Ordenació i Centres, en totes les reunions mantengudes amb ell.

Amb aquesta reivindicació, organitzada per les famílies, es vol recordar a les institucions la situació en la que es troba la comunitat educativa ja fa més de quatre anys.

El canvi de centre d'infantil a centre d'infantil i primària portava el compromís d'adaptar l'edifici per a assegurar espai per a tots els infants. Avui quatre anys després d'haver estat desallotjats i traslladats durant tres anys a l’IES Manacor, per a fer les reformes a l'escola, unes reformes que havien de durar un any, «quan hem pogut tornar a la nostra escola ens trobam amb el fet que no s'han complert cap dels terminis ni compromisos que havia agafat la Conselleria, ara encara ens falta pati, aula de psicomotricitat, sala de mestres i sobretot, el curs que ve, faltaran aules», denuncien.

La Conselleria es va comprometre, ara ja fa un any, a posar en marxa tots els procediments necessaris perquè el curs 2023-2024 l'espai de la Torre de Ses Puntes, teòrica segona fase de les obres de reforma i adaptació de l'edifici, fos una realitat, però encara no hi ha ni el projecte fet. «No volem que passi el mateix que a la primera fase que era d'un any i va suposar-ne tres, es vol denunciar la situació de la nostra escola i l'incompliment per part de la Conselleria», han explicat.

Alhora també reclamen a l'Ajuntament que compleixi el seu compromís per a adaptar la plaça de Sa Torre com a part de l'espai obert del centre amb més obres i com a espai més segur, fet que evitarà que els nins estiguin a altes temperatures durant els mesos de primavera i tardor i la necessitat d'haver de traslladar infants a l'IES Manacor per a poder fer educació física.

Des del CEIP Sa Torre expliquen que tenen el compromís de fer diferents actes de protesta fins a aconseguir que les obres estiguin acabades del tot.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Parlant de l'escola...Mare de Deu quin fàstic. I mira que no és gens mala de fer. Però se les deu haver entravessat una rajola...o una tuberia, ves a saber el que. Suposem que no sigui per haver extraviat alguna comissió important. Que no hi havia comissions? Que cada un pensi el que pugui, però fa pudor.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
També ho he fet molts anys. Però ara, amb el vist i plau del Govern Balear, procuraré ja no girar sa llengua per ningú mes. Està ben clar que no val la pena.
Valoració:1menosmas
Per La veritat, fa dervers d'un any
Xisca: I per jo Que per por a que me facin un número, o fins i tot si se tracta de segons qui, me dóni problemes greus, li parl en la llengua forastera imposada, just per acabar aviat.
Mea culpa, però com que molts de monolingues del castellà son tan grollers i saps que tanmateix no en treuràs res positiu, si els parles en Català, els dius les dues o tres paraules necessàries en foraster i t'els treusde damunt, malgrat sàpigues que aquest no és el camí a seguir, si no vols que la nostra llengua se perdi fagocitada pel Castelluf i per aquesta gentola amb tan poca educació i menys cultura.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente