muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
12°

Convoquen una protesta davant l'escola pública d'Inca en la qual Vox celebrarà el Dia de la Família

Convoquen una concentració per protestar en contra de la decisió del batle d'Inca, Virgilio Moreno, de cedir l'escola pública Miquel Duran i Saurina al partit d'extrema dreta Vox perquè celebrin el Dia de la Família el pròxim 14 de maig. La concentració serà el mateix dia a les 13.30 davant l'escola.

La iniciativa ha sorgit a través de les xarxes socials a causa de la indignació dels veïns tot i que l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMIPA) del centre ja va intentar revocar l'autorització del batle, però no ho aconseguí.

El col·legi públic va llançar aquest dimarts el següent comunicat: «La Comunitat Educativa del CEIP Miquel Duran i Saurina, vol expressar el seu malestar per la inclusió del nom de l'escola en la publicitat d'una jornada familiar d'un partit polític, la qual, per la forma en què està redactada, pot generar confusió. Amb aquesta nota informativa, volem fer constar que aquest centre educatiu es desvincula per complet dels actes de qualsevol organització, que se celebrin a la nostra escola, ja que en tractar-se d'un espai públic, pot ser emprat, en horari no lectiu, per aquelles entitats autoritzades per l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @ Fora, ben lluny !, fa dervers d'un any
Jo diria més, a part de mascareta, no oblidar-se dels guants i estar triplement vaccinat. Ens hi va la salut dels demòcrates, que la seva feixista ja està prou contaminada i podrida !
Valoració:4menosmas
Per El batle no deu saber el que va passar, fa dervers d'un any
Pareix que molts socialistes no saben el que feren els feixistes als socialistes, fa vuitanta anys, ni que mai no se'n arrepentiren i encara els feren passar pels dolents. Perque els tracten com si fossin gent normal o si m'apuren, com si fossin millors que la gent normal.
Jo en estic ben segur, de que si enlloc de ser feixistes creadors de problemes i experts en destrossar-los la vida a ciutadans indefensos, ho haguéssin drmanat els de Podem, o els de MÉS, o els de El Pi, od' E.U. o d'altres partits democràtics, constitucionals i pacífics, no els haurien cedit ca)p escola ni cap edifici oficial, per cel.lebrar les seves festotes particulars.. Però com que son feixistes, ténen por perque saben que tenen males bromes, no s'atreveixen a dir-los que no pot ser.
Valoració:8menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Allí estaremos, protegiendo a las familias del acoso de los fascistas, para que el evento se pueda desarrollar con normalidad
Valoració:-8menosmas
Per Fora, ben lluny !, fa dervers d'un any
Us en recordeu de Manos Limpias ?, seria com on oncle dels de Vox !
Ja sabeu, experts en manipulació, extorsions, i violència, tot en nom de sa pàtria eñera.
Amb aquesta gentota, com més lluny millor, i si pot ser amb mascareta !
Valoració:3menosmas
Per pep bestard, fa dervers d'un any
buscan publicitat gratuita y tristamen la donem, tots plegat
Valoració:7menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any
El día de la famiília que el celebrin en familia a ca seva. Aquesta genteta el que vol es provocar i" montar el pollo".Al feixisme se'l combat, no se li posen catifes
Valoració:12menosmas
Per Don Virgili té por dels ultres, fa dervers d'un any
No entenc, com així un batle socialista deixa una escola pública a un grup feixista, per cel.lebrar una festa.
Ara no veu, el senyor Moreno que amb la fitxació que ténen amb l'escola pública per aniquilar-la, en faran qualcuna de les seves?
A més, hi ha afiliats de vox que tenen finques i podreien fer allà el dinar. I també hi ha escoles privades i concertades que son de gent d'ultra dreta i queseriamés adequat.
I si no, reben molts doblers d'empreses i fins i tot de països estrangers i se poden permetre llogar una propietat.
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente