algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Miquel Porquer, fins ara regidor d'El Pi, es converteix en el nou batle de Muro

Miquel Porquer, fins ara regidor d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, ha estat nomenat aquest dissabte batle de l'Ajuntament de Muro fruit del pacte de govern amb Convergència Democràtica Murera i el PP, que establia que Porquer assumiria la batllia el darrer any i mig de legislatura.

El nou batle, que ha exercit responsabilitats de govern a l'Ajuntament de Muro des de l'any 2011, ha explicat que aquesta nova etapa que assumeix al capdavant del Govern municipal «és un repte». En primer lloc, «per la pandèmia que ha condicionat tota l'acció política del govern municipal», i, en segon lloc, «a nivell personal», ja que afronta aquesta nova etapa «amb gran responsabilitat i amb un objectiu ben clar, fer feina incansablement per millorar la vida de tots els murers i mureres».

Així mateix, amb relació a les principals accions a desenvolupar durant aquest any i mig, Porquer ha indicat que les prioritats són: acabar el centre de dia i l'arxiu municipal, i iniciar les obres de l'escoleta de 0-3 anys.

En aquest sentit, el president de la formació, Tolo Gili, ha mostrat la seva alegria per aquesta nova batllia que assumeix El Pi. «Com sempre dic, som un partit arrelat al territori, amb una força municipalista molt important. Amb la batllia de Muro, ja són nou els municipis on estam al capdavant dels governs municipals», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.