cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

L’Ajuntament d’Inca suspèn els foguerons de Sant Antoni i Sant Sebastià

193085

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Inca ha acordat la suspensió de tots els actes populars que es duen a terme tradicionalment a la capital del Raiguer amb motiu de la festivitat de Sant Antoni i Sant Sebastià a causa de la Covid-19. Aquesta decisió s’ha pres «per responsabilitat i seguretat», després d’analitzar la situació actual de la pandèmia i el gran nombre de nous casos que es detecten diàriament.

«Hem parlat amb tots els col·lectius implicats i tots hem coincidit que, davant les recomanacions del Govern de les Illes Balears, el més prudent és suspendre els actes i contribuir a preservar la salut publica per tal que els veïnats i veïnades d’Inca no vegin augmentat el risc de contagi», explica el regidor de Participació, Andreu Caballero.

En aquest sentit, el batle d’Inca, Virgilio Moreno, recalca que «no podem abaixar la guàrdia. El virus segueix entre nosaltres i seguim lluitant tots plegats contra la pandèmia. Per tant, la nostra prioritat és mantenir-nos ferms per assegurar que es compleixen totes les restriccions vigents i evitar l’augment de contagis al municipi».

Així doncs, els actes que s’han suspès són els foguerons i les tradicionals beneïdes. No obstant això, es mantendran les celebracions religioses, les quals es duran a terme seguint totes les mesures vigents per a fer front a la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.