nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Més de 200 infants ja han escrit la carta als Reis d'Orient, dins la campanya 'Cap infant sense il·lusió', a Manacor

'Cap infant sense il·lusió' és la campanya perquè tots els infants de Manacor puguin rebre un regal aquestes festes de Nadal, presentada aquest dimarts la Creu Roja i l'Ajuntament del municipi. «Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manacor per primera vegada», ha explicat el president de Creu Roja Manacor, Mateu Ballester, esperen «arribar a més gent»; de moment, més de 200 infants de famílies usuàries dels Serveis Socials municipals i de la Creu Roja han escrit la seva carta, demanant el que els agradaria que els regalessin.

A partir d'aquest dimarts 23 de novembre i fins dia 11 de desembre, de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h, tothom qui vulgui apadrinar una carta, pot passar per la Biblioteca Municipal de Manacor, agafar una carta i registrar-se. La data límit per anar a deixar els regals és el 17 de desembre, a la seu de la Creu Roja del municipi; aleshores l'entitat s'encarregarà de repartir cada present a la família de l'infant que ha escrit la carta.

Les condicions son que els regals siguin no-bèl·lics ni sexistes i d'uns 25 euros com a màxim. «La base d'aquesta campanya és garantir la igualtat d'oportunitats i que tots els nins i nines puguin sentir la il·lusió de tenir un regal», ha apuntat la delegada de Serveis Socials, Carme Gomila.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.