cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Els dimonis encendran la revetla de Santa Maria la Major amb l’Inc’Fern

Aquest cap de setmana se celebra a Inca la festivitat de Santa Maria la Major, copatrona de la ciutat, amb un ampli programa d’activitats. Un dels plats forts serà l’Inc’fern 2021, organitzat per la colla Dimonis Foc d’Inca, amb la participació de la colla Trabucats i la batucada Fieres d’Inca. Enguany, per controlar l’aforament, l’espectacle pirotècnic L’Inc’Fern de Dante 2021 es durà a terme a la plaça de toros, a partir de les 20 hores.

Dissabte es realitza també una nova edició del VermutFest al pati d’armes del Quarter General Luque. L’acte començarà a les 17 hores i comptarà amb l’actuació de Jaume Mas Feat. Miki Rotger, Cabot, Anegats, Estación de Sonido i MKL Feat. Miki Rotger. D’altra banda, s’habilitarà a més una zona de foodtrucks.

Així mateix, entre altres esdeveniments, dissabte se celebra el XXI Ral·li Dijous Bo i, per l’horabaixa, les tradicionals completes i el fogueró de Santa Maria la Major. Diumenge al matí es realitza la celebració solemne de l’eucaristia. La Revetla d’Inca durà a terme el ball a l’Oferta i la Unió Musical Inquera interpretarà l’Himne de Santa Maria la Major.

Finalment, cal destacar que la setmana gran d’Inca comença ja divendres amb el pregó del Dijous Bo, a càrrec de Tomeu Martorell Bestard. A continuació hi haurà una actuació de l’Orfeo l’Harpa d’Inca, a l’Església de Santa Maria la Major.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.