muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

S'inicien les obres del Mercat Cobert d'Inca

L'Ajuntament d'Inca ha iniciat les obres del Mercat Cobert amb un pressupost d'1,08 milions d'euros, una actuació cofinançada amb fons del Consorci Bossa d'Allotjaments Turístics (CBAT).

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern ha assenyalat aquest dimecres que les obres «incrementaran la qualitat de l'oferta turística i fomentaran la competitivitat del municipi». En aquest sentit, ha valorat les subvencions impulsades pel CBAT que en el cas d'Inca aporta 500.000 euros al projecte.

Segons el batle del municipi, Virgilio Moreno, la reforma del Mercat Cobert permetrà que la plaça, que es troba en una zona neuràlgica, «adquireixi el protagonisme que es mereix i contribueixi a revitalitzar l'espai i dinamitzar la barriada de Sant Francesc».

La reforma del Mercat Cobert té com a objectiu facilitar l'accessibilitat al centre. Se substituiran els materials de l'acabat i es modificarà l'entrada a l'aparcament. El projecte contempla l'eliminació d'accés a l'aparcament i d'un tram del mur, així com la construcció d'una nova pèrgola.

Per altra banda, es renovarà la impermeabilització, el paviment de la plaça, els carrers del voltant i la il·luminació pública. També s'instal·laran noves jardineres amb vegetació i nou mobiliari urbà. El termini d'execució és d'uns sis mesos.

Una altra de les obres de millora que durà a terme l'Ajuntament, i que està a punt de finalitzar, és la de la plaça Mallorca. Ha comptat amb una inversió de 2,2 milions d'euros i també ha estat cofinançada pel CBAT.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.