algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

La regidora de Benestar Social de Pollença reconeix haver-se vacunat de la Covid-19

David Zorrakino - Europa Press

La regidora de Benestar Social i Residències de l'Ajuntament de Pollença, Francisca Cerdà, ha reconegut aquest dilluns haver-se vacunat de la Covid-19, però ha assegurat haver-ho fet «sempre seguint la normativa del Ministeri de Sanitat i el protocol de la Conselleria de Salut».

En una roda de premsa, Cerdà ha explicat que la seva vacunació es deu a la «feina constant i diària dins de la residència», però no «per tenir privilegis a nivell personal».

Segons ha indicat el batle de Pollença, Tomeu Cifre, quan es va començar el protocol de vacunació marcat pel Ministeri, des de la gerència de la residència es va manifestar que havien de vacunar-se tant el personal sociosanitari, com les persones que entressin al centre de forma habitual per a fer qualsevol tipus de gestió.

En aquest sentit, Cifre ha assenyalat que se li va oferir ser vacunat, de la mateixa manera que a la regidora Cerdà, cosa a la qual va renunciar «per qüestions mèdiques» i en considerar que podia evitar la seva feina al centre de forma presencial.

Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem Pollença presenten una moció de reprovació

Les agrupacions Junt Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem Pollença varen comunicar el passat divendres que presentaran una moció de reprovació del batle, Tomeu Cifre, i de la regidora de Benestar Social, Francisca Cerdà, per abús de poder dels càrrecs que representen.

Durant el Ple ordinari de gener a petició de l’oposició, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha reconegut fer-se de forma habitual PCR i a més ha afirmat que són a càrrec del sistema de sanitat públic. «El batle i altres representants polítics de l’equip de govern s’haurien anat fent proves PCR durant mesos saltant-se la normativa que regula aquestes proves, fet que demostra l’abús de poder per part del màxim representant polític de l’Ajuntament de Pollença, per això hauria de donar explicacions públiques de forma immediata ell i els altres representants polítics que s'hagin anat fent proves, sent una d'aquestes persones la Sra. Francisca Cerdà, delegada de Benestar Social, Residència i EMSER», han explicat.

Per a aquests partits de Pollença, és imprescindible per responsabilitat i transparència que els representants polítics implicats «cessin immediatament la irregularitat de realitzar-se proves PCR a càrrec de la sanitat pública; expliquin quantes PCR s'han realitzat, des de quina data, quins càrrecs públics se les han realitzades i qui els ha autoritzat a realitzar-les; i responguin de forma clara a les preguntes de l’oposició de si han existit vacunacions irregulars i fora de tot protocol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 3 anys

Cara dura de alguns dirigents

Valoració:3menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Riuríem, si provocàs conseqüències adverses!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente